Господ, ангели....

Господ,  ангели....
По принцип аз съм вярваща. Вярвам в Господ, вярвам в ангели и демони (почти сигурна съм, че последните два съществуват).

Преди не вярвах. Макар да съм покръстена и по-голяма част от семейството ми да са вярващи, аз не вярвах. Просто аз съм такъв човек, че не мога да съм сигурна в нещо, за което дори не съм сигурна дали съществува. И ако не се бях убедила, че Господ съществува, и досега щях да съм.

Ами, не атеистка, а просто неутрална, така да се изразя. Не отричах съществуването на Бог, но и не го приемах за вярно. Докато, не знам как и защо, не бях принудена да се обърна към Него.

Още от малка ми се случват много странни неща, но никога не съм вярвала в Бог. До онзи прекрасен момент, в който не започнах да се моля. Забелязах, че всеки път, когато Го помоля за нещо, то се случва. Всеки път.

Страшно много пъти съм се отървавала от беди, благодарение на думичките "Моля те, Господи". Да ми се случи веднъж - добре. Да ми се случи втори път - пак може да е съвпадение. Трети път - да, и този път може да мине за съвпадение. Но четвърти, пети, шести и... натам знаете числата... Става съмнително.

Както и да е. Вече съм вярваща и се чувствам много по-добре от преди. Но напоследък развих един интерес към ангелите. Четох историите на хора, които общуват със своя ангел-пазител и ми се иска и аз да мога да се свържа с моя. Н

е знам дали аз имам такъв, но предполагам, че имам. Понякога, когатоняма никой у нас, сякаш не съм сама в стаята - усещам едно странно присъствие, обръщам се и едва си държа устните затворени, за да не попитам "Там ли си?", надявайки се да се случи нещо.

В предишния ми апартамент имаше някаква сила, "нещо", което ме тормозеше и през деня, и през нощта, но този апартамент е чист и не мога да си обясня по друг начин присъствието.

Много ми се иска да мога да общувам с моя ангел. Някой знае ли нещо ? Може ли някой да ми каже начин, който е изпоробван и работи, който не е просто поредната измишльотина ?

Много ще съм ви благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
лилия
лилия
13.10.2011 21:07
Писателката Дорийн Върчу пише всичко за Ангелите, дори и как да контактувате с тях.
0
0
ьяа
ьяа
12.10.2011 22:29
За пръв път чета някой да се е свързал с ангела си. Звучи интересно, ще потърся нещо, ако намеря, веднага ще го напиша.
0
0