Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Приятелка ме сънувала с черна булченска рокля

Приятелка ме сънувала с черна булченска рокля

Приятелка ме сънувала с черна булченска рокля
Преди 10-12 дена долу горе една приятелка ми се обади разревожена и ме питаше дали сам добре, дали не се е случило нещо лошо.Всичко с мен и покрай мен беше нормално както всеки ден по принцип. Но ето какво я е тревожило:

бСънувала е моята сватба, аз не съм се омъжвала все още, много хора, танци и т.н. Всичко изглеждало добре, докато не ме е видяла. Била съм облечена в черна булченска рокля и зъбите ми били черни и почти изцяло изгнили. /б/у

Не исках да го публикувам този сън, но мира не ми дава, искам да знам какво означава това, грози ли ме някаква опасност или на мои близък ?

Ще съм ви много благодарна, ако някой ми даде точен отговор, защото този сън много ме разтревожи.

Благодаря за вниманието предвъртително.




Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
mary555
mary555
27.03.2011 19:56
Може би, когато настъпи момента на твоята сватба, няма да искаш да се омъжиш за дадения човек или пък ще те накара някой насила, без да искаш ти да се омъжваш. Според мен, нещо някаква тъга, мъка свързана с бъдещия ти мъж. Може би е лош знак. Не знам, внимавай за кого ще се омъжиш.
0
0
Илияна
Илияна
18.03.2011 17:26
Това не е вярно, че е на лошо. Аз пък мисля точно обратното. Да сънуваш булка в бяла рокля е да се притесняваш. Мен ме бяха сънували в черно и то цялата, и наистина ми се случиха хубави неща. Не се притеснявай, това е на хубаво.
0
0
НЕЛКА
НЕЛКА
18.03.2011 13:03
Ако сънуваш булка в черна рокля, вещае мъка и скръб. Това пише в съновник, но не числя, че се отнася за теб, а за приятелката ти, защото тя те е сънувала, това е нейното съзнание. По скоро предрупреди нея да внимава.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Не искам да те плаша, но според мен те грози някаква опасност. Дано сънят ти не е пророчески.
0
0