Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Оставиха килим пред входа ми

Оставиха килим пред входа ми

Оставиха килим пред входа ми
Сънувам снощи/понеделник срещу вторник след 2-3 ч вечерта, че разговарям с моя бивш приятел, с който сме разделени 2 год. заради друга жена. Имаме дете двамата. Той в съня ми идва до дома ми с колата си, качва се в дома ми, разговаряме.

Той казва, че съжалява, че иска да сме заедно, каза ми че когато се прибере ще говори с тази му приятелка и ще и каже, че иска да се разделят и си тръгва като оставя един килим пред входа ми неразгърнат.

После ги виждам двамата като през камера, как той се прибира, облича си халат и си ляга без да и каже за това да се разделят. Аз се ядосвам, пиша му смс - защо не говори с нея, нали ми обеща ?

Тази жена вижда писмото ми и го пита от кого е, той и каза от приятел. После разговаряхме пак двамата. Каза ми, че обича мен и детето, но не може да я остави защото е свикнал с онази жена. Ядосах се плаках.

После аз отивам при него в апартамента му и след малко казва бившия ми - скрии се, Петя идва да не те види. Аз не успявам да се скрия, тя ме вижда, пита ме нещо. Аз от яд я хванах за двете ръце и и ги счупих.

После разговарях с нея малко, след това пак с бившия ми мъж и го питам защо ще се жени/те наистина сега ще се женят през юли/ след като ме обича защо не е с мен и синът му. Каза ми, не мога, карат ме и съм свикнал с нея.

После разговарях с майка ми по телефона и тя ми каза да я чакам. Аз тръгнах по една височина, а той вика - почакай майка си, виж жената ти се обади. Аз казах - тя ще ни стигне.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати