Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън пред огледало

Сън пред огледало

Сън пред огледало
Здравейте! Искам са ви кажа нещо: има един (пак Тошко300),който беше писал за първия си секс-не съм аз,има и още много Тошковци 300,които пишат разни такива истории и както вече казах има милиони хора в тоя Съновник с моето име и пак казвам,не ме бъркайте с тях.Та онази вечер сънувах един много странен сън:

Гледам телевизия през нощта и по едно време се чуват някви звуци от коридора(това е в съня).Отивам пред огледалото и изведнъж то пада на земята само,чупейки се на милиони парченца!

Аз взимам една найлонова торбичка и слагам всички стъкла в нея,като в същото време си пея няква много странна песен(като чели детска,но и леко плашеща):

Бягай,аз съм тук,а ти трябва да бягаш!Не ти е мястото тук...(и т.н.).След това слагам найлоновата торбичка с ОСТРИТЕ стъкла в леглото на малкото ми братче(което е на 2 години),а то започва да се реже на тях,като също така реве.

А аз се връщам при огледалото като не обръщам внимание,как жално реве брат ми,сядам на мястото на огледалото и започвам да се смея на глас силно.След това се събуждам и това е....

Моля,помогнете ми да разтълкувам този странен и леко плашещ сън!Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Niki
Niki
30.04.2013 23:50
Извинявай,ама първо да ти кажа,че тоя сън няма нищо общо с предизвествена смърт и второ аз разбрах за този филм чак 2 седмици след като написах това...
1
0
Лора е супер
Лора е супер
22.05.2016 19:36
ми може би това сън за несъудразителността че гледаш посред нощ за Самара Морган
0
0
koki
koki
23.04.2013 17:51
Просто си гледал ..... смърт с Самара Морган
и затова сега сънуваш такива неща!! :(
1
0