Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Несъзнателно бъдещето е пред очите ми

Несъзнателно бъдещето е пред очите ми

Несъзнателно бъдещето е пред очите ми
От много време ( 1 година ) правя някои неща. Обикновено когато съм разсеяна или "витая в облаците", се замислям за нещо несъзнателно и след секунди то се оказва така.

Например преди няколко дни писах домашни по математика, уредбата беше включена и несъзнателно си затананиках една песен, точно след миг я чух.

И ми се случват много такива случки. Януари, когато бяхме във ваканция си мислех за едно момиче от нашия клас, докато четох книга и след 2 секунди тя ми се обади.

Дълбоко в себе си смятам, че съм различна и че не трябва да е както сега. Преди известно време започнах да се интересувам от вампири, вещици, духове и свръхестествени същества.

Рових в интернет, но нищо. Да си призная, може да прозвучи глупаво, но (не съм ясновидка, нито гадателка), но несъзнателно познавам неща, разбирам ги още преди да знам отговора, дори няма логика, знам, но ако има някой сайт.

Ако вие знаете нещо повече, пишете коментар или дайте e-mail за връзка! Мерси предварително! )) Междудругото, вярвам в Бог ( но не силно ), суеверна съм, вярвам и във свръхестествени същества, да, наивна съм, но .. просто, ако знаете нещо, МОЛЯ ВИ, пишете коментар, защото не знае какво се случва с мен!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
jessica
jessica
03.03.2012 13:45
(:
0
0
yustina
yustina
01.03.2012 19:27
И на мен ми са се случвали подобни неща, но не мисля че съм по специална от вски друг човек.Така че споко. Пък и твърде много сериали пуснаха за вампири вещици и т.н. не се влияйте от подобни филми.
0
0
Rossitsa
Rossitsa
25.02.2012 00:46
Здравей,
Искам да ти кажа, че в това не си сама. На мен ми се случват подобни неща откакто се помня. Мисля, че е присъщо на по-интуитивните и чувствителни хора. Разбирам жаждата ти за повече знание, но бих те посъветвала да си внимателна какво точно търсиш и четеш. Според мен трябва да насочиш интереса си към позитивните аспекти от окултното (не вампири, не вещици, демони и пр.), а към чисто познание. Бъди светло същество и не се страхувай от това, че усещаш! Насочи интереса си с нагласата да бъдеш полезна на себе си и другите!
0
0
......
......
24.02.2012 21:13
И на мен се случват такива неща,и други такива подобни, но от доста време около 3-4 години.Все още не мога да разбера защо е това, търся отговора, но може би просто това е една дарба. :)
0
0
Диана
Диана
19.02.2012 11:37
Здравей! Силно ме заинтригува твоята история, защото и аз съм същата и често ми се случват такива работи . Според мен ние имаме силно развита интуиция и шесто чувство. Намери начин да го развиеш и се научи кога да му вярваш и кога не . А може и просто всичко това да е било случайност, никой не знае.Аз искрено ти пожелавам успех ! :)
0
0
Каталина
Каталина
18.02.2012 16:58
И на мен ми се случват доста често, но не зн. на какво се далжи това.
0
0