Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист
Здравейте. Това е моята истинска история. Преди повече от 3 години имах връзка със сатанист. От 3 години съм много болна - под въздействието на сатанински същества.

Това е неговият план "Б" да ме убие. Повече от 6 месеца ме лекува един невероятен човек и феномен. Безкрайно съм благодарна на всички прекрасни същества, благодарение на които съм жива.Не съм се измъкнала,защото е невъзможно човек да се измъкне сам.Ако,и последният ми спасител не успее,ще умра в адски мъки.Не е необходимо да ви давам подробности.Пиша историята си за поука на невежите/и аз бях/,за да не страдат и други като мен.Бих искала да знам колко от убитите и безследно изчезналите са жертви на сатанисти?!Бедна ви е фантазията колко ужасна и зловеща е реалността!Никога не казвайте:"На мен това не може да ми се случи."и "Аз мога да се справя с всяка ситуация."Бъдете бдителни! Само така можете да се предпазите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (83)

Изпрати
KURVAVATA GRAFINQ
KURVAVATA GRAFINQ
08.08.2011 01:33
Краси, виж мой човек, теб наистина те преследва нещо. А аз наистина знам какво е най-силната магия, който човек сам може да си направи е самовнушение. Човек, ако си го внуши и наистина си повярва силно, то това нещо наистина може да се случи, така че и да са ти направили или не, ти толко много си вярваш, че може и да ти се случи.

0
0
wayfarrer
wayfarrer
07.08.2011 19:25
Красимира, те хората са го казали - Каквото повикало, такова се обадило. И да ти е направил нещо явно си му дала достатъчно основателна причина (в никакъв случай не те обвинявам). Носи си кръста и продължи съществуването си или вдигни глава и просто кажи на всичко което е против теб "Няма да се предам". И запомни - няма нищо по-извисено от вярата на човек, единствено небето. Късмет.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Мислете каквото си искате. Само който преживее дадено нещо разбира кое как е.
1
0
Indigo
Indigo
03.08.2011 14:48
Сатанисти има. Но те не са нищо повече от перковци, които кълнат наляво-надясно. Не мисля, че това е причината за болестта ти. Имам много познати, които са умрели от някаква болест, но съм сигурна, че изобщо не са и чували за такова животно сатанист. Просто си си внушила. Естествено, не мисля, че правилният начин да ти бъде казано е:"Ти си психично болна, бе жена." Но наистина не е зле да послушаш хората.
0
0
Прочети ми коментара ; ) !
Прочети ми коментара ; ) !
02.08.2011 20:28
Според мен теб нищо не те преследва. Ти си психично болна, бе жена. Чак и тука казваш, че са били демони, ала бала. Ненормалница, недей обижда хората, а се стегни, посети един-два психиятъра. Не съществуват такива неща като демони. Не съществуват. Всички коментиращи тук са хора, бе. Може ли такива откачалки като теб да има. Такива като вас са заплаха за обществото, спонтанни са на убийства и т.н, заради психическото си разтройство, което определено ти имаш.
0
0
Ани
Ани
01.08.2011 16:20
Красимира мисля, че е най- добре вместо да си губиш времето с тези измислици, по- добре се обърни към лекар, който да останови къде е проблема. Сигурна съм, че за това си има напълно логично обяснение.
0
0
Didi
Didi
27.07.2011 00:30
Ами то имаше хора, които не са демони под прикритие като нас сатанистите и луциферианците, които се опитваха да ти помогнат. Така е така е права си, ние не сме хора, ние сме демони, които искат да тероризират горкото мирно човешко население,което не ни прави нищо, ама само се правим на хора сатанисти да ви заблуждаваме. По цели дни и нощи само мислим как да ви измъчваме, защото нашия баща Луцифер после ни награждава. Ама си в грешка! Демоните не са мои приятели, те са ми направо семейство. Моля те вземи порастни и почети малко за сатанизма, а не да нападаш хората,че са демони. Навличаш си по-големи проблеми.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Не ги виждам, но усещам какво ми причиняват. Точно на тебе ли ще говоря и обяснявам за твоите приятели демоните! Повече няма да ти отговарям на въпросите, нито та теб, нито на другите сатанисти. Отговарям само на хора.
0
0