Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист
Здравейте. Това е моята истинска история. Преди повече от 3 години имах връзка със сатанист. От 3 години съм много болна - под въздействието на сатанински същества.

Това е неговият план "Б" да ме убие. Повече от 6 месеца ме лекува един невероятен човек и феномен. Безкрайно съм благодарна на всички прекрасни същества, благодарение на които съм жива.Не съм се измъкнала,защото е невъзможно човек да се измъкне сам.Ако,и последният ми спасител не успее,ще умра в адски мъки.Не е необходимо да ви давам подробности.Пиша историята си за поука на невежите/и аз бях/,за да не страдат и други като мен.Бих искала да знам колко от убитите и безследно изчезналите са жертви на сатанисти?!Бедна ви е фантазията колко ужасна и зловеща е реалността!Никога не казвайте:"На мен това не може да ми се случи."и "Аз мога да се справя с всяка ситуация."Бъдете бдителни! Само така можете да се предпазите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (83)

Изпрати
Didi
Didi
26.07.2011 22:33
Нито сме слуги на Луцифер, нито сме изчадия адови, нито армия, нито сме демони. Чудя се само как успя да ме индентифицираш като демон. Това, че съм луциферианка не ме прави демон. А теб тези демони, които те преследват, не биха го правили без да имат причина. Демоните не нападат ей така хората без нищо, само защото си стоят мирно и кротко. И Краси още 1 въпрос: кои демони точно те преследват, защото от демон до демон има разлика.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Да, напълно сигурна съм, че той ми е причинил това. Хора сте, колкото вълците в овчи кожи са овце. Демони в човешки тела,това сте вие-сатанисти, луциферианци и не знам си какви подразделения имате още. Всичките сте слуги на дявола.
0
0
Didi
Didi
26.07.2011 11:38
Странно, защо поставяш човек в кавички, сатанистите също са хора, Краси. ivetoo90 също те пита сигурна ли си, че момчето е виновно за това, което ти се случва. Както виждаш не сме никаква армия, нито се събираме под някакъв лозунг, нито пък защитаваме някой. Вместо да ни наричаш изчадия адови, приеми някой съвет и спри да се заяждаш. Защото с тези обиди и клевети, с които сипеш хората, които се опитват малко или много да ти помогнат, ще си навлечеш още нещо на главата. Казвам ти го не като луциферианка, а като ЧОВЕК, който се опитва да ти помогне.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Да поговоря с човек, който иска да ме убие ? И той да ме разбере и да ми помогне ? Ти май не знаеш какво говориш.
0
0
Ivetoo
Ivetoo
26.07.2011 00:48
Може да ти се стори странен въпросът ми, но поговори ли затова с бившия си. Ако не си, защо не си изясните нещата, и ако той наистина е виновен може и да ти помогне, да спре всичко, не знам. Но, ако мислиш, че това няма да помогне, опитай да изчистиш душата си чрез съзнанието, а след това от тялото. Силно се надявам да се оправиш, никой не заслужава такава гибел. Успех с намирането на справедливост.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Вече се събрахте цяла армия под лозунга " Да обявим дявола за ангел!" Дано никой не ви повярва,изчадия адови!
0
0
Ivetoo
Ivetoo
22.07.2011 13:35
Аз в момента ходя и живея със станист, той е чел книги, но не ходи по сбирки и секти в това съм 100% сигурна, все пак постоянно сме заедно. Двамата сме двете крайности, обменяме информация, но никога няма да се откажа от християнството или ще спра да усещам силната енергия, когато седя в църква. Той не участва в ритуали, просто мисленото му е примерно в библията пише: Ако някой те удари по едната буза, дай си другата, а в сатанинската библия пише" Ако някой ти ,дари бузата, отвърни му със същото". Общо взето такива неща. И се пак ако някой ден се разделим, не се страхувам, ако реши да ми направи нещо защото усещам знам, че моята енергия е по - силна и възвишена от неговото. Не искам да ме разбира някой погрешно, но знам, че не съм обикновена. Енергията ми е по силна от повечето. И моя приятел го усеща не веднъж ми е казвал, че когато е до мен се чувства истощен уморен и то само като съм при него иначе не. Създай си някаква бариера която да ти пази астрално и физичното тяло, макар да е вече късно прави упражнения за това има много в нета. А това което е при теб е магия, която не само сатанист може да ти причини. Може и обикновен, праведен човек само да знае как.
0
0
Didi
Didi
19.07.2011 23:51
Краси извинявай, ако ти прозвучи като нападка, не го казвам с тази цел. Ако наистина вярваш, че си жертва на сатанинска магия или както си казала сатанински същества, не мислиш ли,че си го предизвикала с нещо.Никой окултист, без значение дали е сатанист, луциферианец,вещер, занимаващ се с wicca или necronomicon, не би нападнал човек просто ей така защото му е скучно или се чуди какво да прави. Ако наистина е така както казваш, си го предизвикала с нещо и си го ядосала много за да постъпи по този начин. Не обвинявай Луцифер за всичко.
0
0