Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист
Здравейте. Това е моята истинска история. Преди повече от 3 години имах връзка със сатанист. От 3 години съм много болна - под въздействието на сатанински същества.

Това е неговият план "Б" да ме убие. Повече от 6 месеца ме лекува един невероятен човек и феномен. Безкрайно съм благодарна на всички прекрасни същества, благодарение на които съм жива.Не съм се измъкнала,защото е невъзможно човек да се измъкне сам.Ако,и последният ми спасител не успее,ще умра в адски мъки.Не е необходимо да ви давам подробности.Пиша историята си за поука на невежите/и аз бях/,за да не страдат и други като мен.Бих искала да знам колко от убитите и безследно изчезналите са жертви на сатанисти?!Бедна ви е фантазията колко ужасна и зловеща е реалността!Никога не казвайте:"На мен това не може да ми се случи."и "Аз мога да се справя с всяка ситуация."Бъдете бдителни! Само така можете да се предпазите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (83)

Изпрати
Антъни
Антъни
09.09.2011 22:15
Здравейте, Г-це Димитрова.
Винаги има изход.
Ако имате интерес пишете ми:
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
30.08.2011 13:23
Аз вярвам на разказа на Красимира.
0
0
иван
иван
25.08.2011 12:45
Това са пълни глупости. Сатанистите са някакви луди хора, които се мислят за слуги на дявола, тоест са си най - обикновени хора. Те не могат да правят магии. Ти нещо си си втълпила, че е магия, а пък някакво психическо разтройство. А пък от къде знаеш, че той е сатанист, може просто да е от груга религия.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
23.08.2011 18:04
Сатанист, тоест човек, който издига Сатана в култ и се занимава със спиритизъм окултизъм и магьосничество
и не само сатанистите са служители на Сатана, но и врачките, маговете и разните фалшиви медиуми.
0
0
Didi
Didi
18.08.2011 19:08
Тя Краси не приема, че хората са различни, всички други религии за нея са зли, а ние всички сме демони. Atheist е много прав в поста си. Ако Краси си направи труда да прочете нещо по въпроса за сатанизма, вместо да вярва на някакви изкуствено насадени неща, може би щеше да е на друго мнение.А и както е казано- каквото повикало такова се обадило. Така че не нападай нито Кървавата графиня, нито мен, нито който и да е сатанист без да го познаваш.
0
0
А
А
17.08.2011 16:02
Краси ... Съветът ми е : Да спреш да досаждаш и да обиждаш хората, които не познаваш и да намалиш тая омраза към хора с различни религии !
0
0
Славея
Славея
11.08.2011 12:24
Значи!
Много ви е интересна темичката, чак не знам откъде да започна. Сатанисти, луциферани /или както се казва/, демони, кръстове, богове, сатаната!
Сатаната е в ума на всеки човек. Олицетворили сме лошото като сатана и доброто като бог, паденията и успехите в живота като съдба. Този, който усеща по - силно лошата си страна и умее да я контролира, може спокойно да се нарича сатанист.
Може и демон да си се нарича, освен мистериозно да се чудите какво става си представете, че човек използваше 100% от мозъка си./всички знаем, че използваме само 5, нали ?/ Тогава щяхме да предизвикваме действия само с мисълта си. Е, явно тези, които правят магии използват малко повече от нормалните 5 процента. Също и тези, които виждат бъдещето, тези които лекуват с допир и т.н. Сега аз съм историчка и малко ще вкарам исторически лица в тази тема. Всички сте чували за Распутин. Освен че е лекувал с поглед и допир, с очите си е внувашал не на кого да е а на самия НИКОЛАЙ II. /и особено на жена му/. Ръководил е цяла империя със силата на ума си. Краси, каквото човек си направи никой не може да му го направи /забелязах,че обичаш поговорките/. Хора са умирали от болка заради самовнушение, разбираш ли колко е сериозно това.. ти сигурно само затова мислиш, не можеш ли като нормален човек да кажеш: на майка ти и да излезеш навън, да поспортуваш, да прочетеш някоя книга,да излгледаш някоя комедия и да забравиш за този демон, който те яде отвътре ? Или изпитваш физическа болка? /нямаше да е зле все пак да ни обясниш състоянието си/.


Съжелявам за дългия и объркан пост, но толкова неща ми хрумват като примери,че не мога да си подредя мислите. Желая успех на силните /духом/ и вярващите. За атеисти като мен реалността е една, всяка човешка сила се крие в мозъка.

Живи и здрави сте, поздрави.!
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Кървава графиньо, много добре знаеш за каква магия говоря. Сигурно и ти си я правила може би неведнъж. Самовнушението не съществува. Това го знаеш много добре. Невъзможно е човек да попадне в земният ад без причина. Тия ги разправяй на непрепатилите! Те ще ти повярват. Аз никога! Защото патя от доста време. Как смееш да ме наричаш "мой човек" ?
0
0