Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист
Здравейте. Това е моята истинска история. Преди повече от 3 години имах връзка със сатанист. От 3 години съм много болна - под въздействието на сатанински същества.

Това е неговият план "Б" да ме убие. Повече от 6 месеца ме лекува един невероятен човек и феномен. Безкрайно съм благодарна на всички прекрасни същества, благодарение на които съм жива.Не съм се измъкнала,защото е невъзможно човек да се измъкне сам.Ако,и последният ми спасител не успее,ще умра в адски мъки.Не е необходимо да ви давам подробности.Пиша историята си за поука на невежите/и аз бях/,за да не страдат и други като мен.Бих искала да знам колко от убитите и безследно изчезналите са жертви на сатанисти?!Бедна ви е фантазията колко ужасна и зловеща е реалността!Никога не казвайте:"На мен това не може да ми се случи."и "Аз мога да се справя с всяка ситуация."Бъдете бдителни! Само така можете да се предпазите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (83)

Изпрати
elena
elena
04.03.2011 15:39
Сатанизъм ли ? Това е вид религия. Тези хора, които зачитат сатанизма, вярват в злото над доброто. А тази мацка ще е добре да разкаже по подробно историята си, ако не е измислица.
0
0
Иван
Иван
04.03.2011 04:16
Обясни по-точно какво е станало и как ти действа ? Има много хора, които ще ти помогнат със съвет.
0
0
marissa
marissa
03.03.2011 23:41
Какво ще рече сатанист ?
0
0