Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Имах връзка с мъртвия си баща, а сега усещам духове

Имах връзка с мъртвия си баща, а сега усещам духове

Имах връзка с мъртвия си баща, а сега усещам духове
Здравейте, отново съм аз =) (не, че някой ме удостой с честта да ми помогне в предишните ми теми и истории...  )

Наскоро разбрах за няколко случки, които са били свързани с починалия ми баща. Преди няколко дни майка ми ми разказа за тях. Не ги помня понеже съм била само на 2-3 години.

Понеже някой от вас ще кажат, че си измислям, ще ги разкажа.

На втората нощ, след погребението аз съм станала и съм започнала да бутам мама с думите "мамо гладна съм". (тогава съм била на 2 и тя ми казва, че никога преди не съм ставала посред нощ, още по-малко да съм била гладна).

Понеже покрай такива случаи е имало разни неща, тя ми е дала една бисквитка и още щом съм преглътнала първата хапка съм заспивала на място. Това се е случвало 3 вечери подред.

На следващата сутрин е споделила това с баба и тогава се е сетила, че раздава храна на хората, но не е оставяла на гроба. Разбира се, оставила и там след това и от тогава аз никога повече не съм ставала посред нощ!

Втората е малко комична, но ето я и нея. Месеци по-късно е сънувала, че баща ми бил в една овощна градина. Част от съня й й е направило голямо впечатление, това са били думите "крадох ябълки и ядох". Няколко дни след това е отишла на пазара да вземе ябълки и да ги раздаде на гробището.

Когато се обърнала да ме хване за ръка забелязала, че аз вървя до нея и с двете си ръце съм държала една ябълка. Тогава пак се сетила за думите му и просто я е измила на една близка чешмичка и ми я дала.

Година и половина след това се преместихме от шумния град в едно малко селце при новия "избраник" на майка. Никога не съм харесвала това място. От години насам усещам злобно присъствие.

Едва преди месеци разсъждавах над това и мисля, че е починалата съпруга на пастрока ми. През годините са ми се случвали странни неща.

Като например - чисто нова крушка да се взриви докато аз съм в банята, странните синини, които съм забелязвала след като се събудя и още много други неща.

Стаята ми някога е била тяхна спалня и тук най-много усещам присъствието й.

След бала ми се изнасям със сигурност (не е само заради нея, + това има още 2 години до тогава), но през това време какво да правя ? Как да се предпазя от злобен дух ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
The Vampire
The Vampire
15.08.2012 12:47
Лол това е страшно.
0
0
Маринов
Маринов
09.08.2012 21:44
Току що попитах майка ми, за характера и смъртта на предишната съпруга на настрока ми. Казва, че е била добър човек. Починала е от инсулт пред вратата на тяхната спалня. Естествено, каза ми, че просто си въобразявам за всичко това. Присъствието, страха от самата къща и т.н. Благодаря за съветите. Знаете ли дали има някакъв ритуал с който тя да се появи?
0
0
Scar Whitepaw
Scar Whitepaw
09.08.2012 15:20
Имам опит с такива неща. Задължително сложи тамян около къщата. За допълнителна мярка може да сложиш и кръст на стаята си. Трябва да викнете и свещеник. Ако не си го споделил/а с родителите ти е добре да го направиш. Ако се усъмнят ги покани в стаята ти да преспят там една нощ. Ако можеш тъй като е възможно да ти се появи духа през някое време го попитай какво иска. Внимателно и не се заяждай. Питай го съвсем най-спокойно. Ако искаш още помощ ми пиши на съобщение.
2
1
ди
ди
09.08.2012 11:57
Бих те посъветвала да си купиш списание "Кармичният кръг" на Алена вътре има на страниците талони с които да зададеш въпроса си /написан на лист/ и заедно с талона да изпратиш на посочения адрес. Отговора ще прочетеш в следващият брой. Изпращането та талона става до определен срок виж пише до кога. Успех !
0
0