Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»от осем месеца сънувам едно и също нещо.. Какво значи

от осем месеца сънувам едно и също нещо.. Какво значи

от осем месеца сънувам едно и също нещо.. Какво значи
Може да ви се стори нереално, но преди 8 месеца се преместих да живея в Германия със семейството си. От както съм тук сънувам винаги един и същи сън, но винаги всичко става на различни места.

Сънят е следният. Братът на най - добрия ми приятел иска да ми каже нещо, което според него ще промени живота ми, но най-добрият ми приятел винаги го спира.

В един от сънищата ми и двамата бяха съгласни да ми го кажат и точно тогава дойде часът на заминаването ми. Всичко беше много реално.

Както вече споменах винаги е на различни места, но по- често на такива, на които съм обичала да ходя, преживяла съм нещо на съответното място, или просто е запечатано в ума ми, защото често съм минавала от там.

Искам да спомена също, че с момчето което иска да ми каже нещо често имаме повече от приятелски взаимоотношения (в сънят ми), което на практика вече е невъзможно, поради факта, че сме далече един от друг, а и също така в миналото исках нещо повече от приятелството му, но той се подигра с мен.

Моля Ви, пишете колкото е възможно по скоро, защото търся този отговор вече месеци.


Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
zeki
zeki
17.03.2011 21:30
Според мен той те харесва, даже може би е влюбен в теб. Не е можел да си го признае докато не те е изгубил. Много съжалява. За това ти казва, че животът ти ще се промени изцяло, защото ще си признае чувствата и ти ще му отвърнеш с хубаво.
0
0
sneja
sneja
15.03.2011 07:19
Сънувах, че съм в друга държава, а това винаги съм мечтала. Какво означава ?
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Мисля, че тези сънища показват едно:че той те харесва и съжалява, че си далече от него. По някакъв телепатичен начин ти казва, че му липсваш и ако не ви делеше такова голямо разстояние, животът ти щеше да се промени.
0
0