Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Един и същи сън от седем месеца

Един и същи сън от седем месеца

Един и същи сън от седем месеца
Изкачвам хълм с непознати за мен хора. Стигаме до една къща, отвън изглежда цветна, но когато минахме през вратата всичко стана черно.

Хората, които бяха с мен ги нямаше. Излезе жена и ме пита дали съм за цветята, аз казах "да". Донесе ми 3 цветя, черно, оранжево и лилаво.

Каза ми, че ако не ги запазя, ще умра веднага, а ако ги запазя ще живея още 7 дни и ме бутна надолу.

С хората, които изчезнаха, изчезна и този хълм, който съм изкачвала и стана като пропаст и тя ме бутна към нея

МОЛЯ ЗА ОТГОВОР.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
enjell
enjell
30.10.2012 15:54
Вярно е че твоят сън е свързан с нещата случващи се около тебе най вече.Най важното нещо е след като станеш и успееш да възпроизведеш в съзнанието си сънят си ,какво усещане сте изпитали /тревога ,радост,страх или други подобни /.Като цяло обаче сънят ви значи ,че нещо се случи с вас в служебен план .Ако сте работещи -хората който са ви придружавали са вашите колеги, жената която е ви е посрещнала е вашият началник/това че ако началника ви е мъж , а в сънят ви се е явила жена е проблем тъй като жената е синвол на раждаемостта/цветята който ви е поднесла са новини относно поста ви или може са вземе като,че и информация за ваши злобни и зависливи колеги .тоест ще научите лоши новини .а паданате ви пропастта означава ,че или ще ви съкратят или ще ви понижат в службата.//съжелявам ако така ви се случи/.

Ако сте неработещ обаче нещата стоят малко по различно .Ще предприемете стъпка да постъпите на рабта в голям колектив , който е разединен и лицемерин.Управителят на фирмата ще ви постави в близост с хора който ще му снасят информация за вас .Според цветовете на цветята който сте сънували това ще се ваши колеги ,който ще са пряко свързани с вашата работа и това ще са две жени и един мъж .Със започването на тази работа ще рискувате много ,но има и вероятност да успеете да се развиете и израстнете много.-тук вече има намеса усещането ви с което сте се събудили след сънят !Надявам се да съм ви дала малко яснота и нещата да са такива каквито съм ви ги казала ,но има и нещо друго сънят ви може да е продуктуван от емоцията която сте изживяли наскоро или от филм,книга, стания която сте гледали или чели.
Сънищата протичат за части от секундата въпреки че на нас ни се струва че протичат с часове .
0
0
dadada
dadada
28.10.2012 16:44
Странен сън, само това мога да кажа. Не мога да ти помогна с тълкуването, никой не може да го разгадае този сън освен ти самата. Трябва да си го изтълкуваш според това в какво положение си ти, какво значат самите неща за теб, какво предполагаш, че е. Твоите сънища са си лично твои, индивидуални. Дали е отражение на случаващото се около теб, дали е породено от някоя история, човек, случка, на които си била свидетел, или друго? Отговорът е при теб
0
0