Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Цял един ужасен месец!

Цял един ужасен месец!

Цял един ужасен месец!
Здравейте! Преди време писах една история няй хубавия сън в живота ми и сега е добре премесих се в друго даскало но имам нов проблем. Влюбих се отново и си признах чувствата на момчето но той ми каза само ок.

После разбраха и останалите и започнаха да ми викат че той ме харесвал но просто не ме познавал. Аз естествено не им повярвах но после ме прегърна и не исках да свършва.

И тогава си помислих че има нещо друго в думите йм. Понеже знаех че никога няма да мога да го заговоря и тй никога няма да иска да ме заговори аз се ядосах и на края на часовете и го ударих (после станаха и други неща в класа но те не са много и нтересни). Разбира се извиних му се. В петък имахме диско.

Седмица преди това всички ми викаха че той искал да танцува с мен на диското иии се почувствах щастлива, Но часове преди диското всички ми казах че просто са се шегували до и той.

Аз разбира се бях съкрушена, но все пак отидох на диското. Когато дойде времето за танцуване по двойки стана нещо ужасно за мен. Бях до него когато покани една приятелка и тя прие. Чувствах се ужасно защото не ми каза че харесва друго момиче.

Моля ви помогнете ми и Днес не спират да ме лъжат даже едно момче му писа бележка че съм искала да сме гаджета а аз знам че няма да иска но все пак не ми пукаше за бележката просто бях съкрушена за всичките лъжи през този месец.

Моля ви помогнете ми някой ако иска подробности ако иска връзка във фейсбук или скайп. Багодаря за вниманието надявам се да ми помогнете. А ии моляви без злобни коментари.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
anka
anka
30.10.2013 12:48
Гадно е когато не си разбиран и отхвърлен от хората които харесваш и обичаш.Съчуствам ти заштото и аз се намирам в почти сащата ситуация.
1
0
Aleksandrina
Aleksandrina
29.10.2013 15:01
а и ти учи шведски английски и френски и не забравай родния си и тогава говори
0
0
Aleksandrina
Aleksandrina
23.10.2013 22:25
ами ти една година пиши на друг език а не на родния си и после ме съди
0
0
КарабасБарабас
КарабасБарабас
23.10.2013 09:55
Първо се научи да пишеш малко по-грамотно и тогава искай съвети.
0
0