Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Виждам го само насън - помощ!

Виждам го само насън - помощ!

Виждам го само насън - помощ!
Здравейте. . . От много дълго време сънувам важен за мен човек, но той не съществува тук на Земята. Всяка вечер се "срещаме" насън и сме меко казано влюбени. Чувството е неописуемо! Никога не съм изпитвала нещо по-силно и истинско! Тази вечер бяхме в една хижа, която цялата е пълна със знаци какво да правим (като сценарий). Идваха ни гости (не знам защо, но бяха опасни по неговите думи) и по знаците се ориентирахме как да ги разкараме. Щом останехме сами, започвахме да се гушкаме и да си говорим мило. Вчера пък бяхме във въздуха и под нас цялата земя беше в лава, цепнатини и камъни.

Имах и период, когато сънувах само апокалипсиси и как аз и той се спасяваме. . . Само аз и той. Като кажа "той", очите ми се насълзяват и ми става една такова тъжно и гадно. . . Регистрирах се специално, за да пусна темата - искам да ми помогнете! Възможно ли е "той" да е някъде там и да чака подходящ момент или просто аз не съм в ред? Ако е първото - какво иска да ми каже чрез сънищата или са просто, за да е с мен? Ами ако е второто - как да се отърва от чувството за празнина, което ме изпълва щом се събудя и не е близо до мен?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
лили
лили
28.01.2016 20:33
Въпросният той е от миналият ти живот...
1
0
miglena
miglena
30.12.2015 16:12
Той те чака някъде там. Но това не може да продължи така - не може да живееш в болка и тъга до края на живота си. Опитай се, ако можеш насън, че е крайно време да продължиш житейската си мисия тук, на Земята. А, ако е писано, ще се срещнете отново.
3
0
maria
maria
29.12.2015 18:36
Според мен за всеки сън си има причина- особено за онези сънища които се повтарят имат дълбок смисъл.
Ти самотен човек ли си? Имаш ли си приятел?
Знам ли може да ти липсва,някой?
Ами моят съвет е да търсиш винаги отговори.
Каквото и да казват,другите винаги търси истината,истината сама ще се покаже рано или късно.
5
0
Karolina
Karolina
29.12.2015 17:10
Интересна случка.Щом сънуваш всяка вечер този човек може би наистина съществува и ще се срещнете някой ден.Съдба ;)
5
0