Странен кошмар

Странен кошмар
Здравейте. Аз съм на 15 години и миналата вечер сънувах много странен кошмар. Тъй като не знам какво значи той, бих искала да се обърна към вас:

Сънувах, че една моя близка приятелка умира. През целия ден плачех и не можех да спра. Докато отивах на погребението някакви гризачи бягаха от една мечка, затова бягах и аз.

Когато вече стигнах до погребалното тържество, видях бялото и като платно лице и това ме накара да се разплача още повече. Дори всички присъстващи усетиха духа ѝ.

След известно време писаха за нейната смърт във вестници и сайтове. Но на следвашият ден я видях здрава и читава на улицата и от тогава реших да се обаждам всеки ден, защото не искам да я загубя "отново".

Дори излизахме на кафе и ѝ ходих на гости, но тя се държеше странно. Но за да се убедим, че наистина е жива, ние всички присъстващи на погребението, гледахме записи от камера.

Но тя си беше там, в ковчега и всички бяха в кръг, хванати за ръце около ковчега ѝ и точно в центъра видях изображение на Христос, което после избледня, но след това стана наистина видимо. И аз се стреснах наистина много.

Моля ви, кажете ми какво значи този сън, защото съм наистина уплашена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати