Страшен кошмар

Страшен кошмар
Сънувам, че цялото семейство сме се събрали на 2 рия ни етаж и празнуваме нещо!

Когато исках да излезна на терасата майка ми ме спря с думите -"Не излизай, то не трябва да те вижда. Tо иска да ти навреди и се пази, защото може да се преобразява и да те нарани".

Аз се съгласих и трябваше да отида на долният етаж в моята стая.Когато отворих вратата, за да излезна от вторият етаж, видях брат си с опърпана и много зле постригана коса и с чисто нови много странни дрехи.

Попитах го къде отива,а той ми каза "off" и ми затръшна вратата!

Слезнах по стълбите и вече съм на първия етаж пред входната врата, когато се обръщам и виждам как брат ми излиза през вратата, през която се излиза от къщата!

Този път той беше с нормалната си коса и с нормалните си дрешки! Без да се замисля го попитах пак "Къде отиваш?"-отговорът му беше- "излизам да си играя".

Попитах го, къде е бил до сега и той ме отговори, че е бил в неговата си стая на компютъра! Аз го попитах не се ли качи преди малко горе при баба и той ми отговори с учудване "НЕ"!

Тогава се спогледахме и тръгнахме
заедно да бягаме към вторият етаж. В момента, в които влезнах, започнах да крещя:

"Мамо това не е брат ми това е то, махни се от него, това е то ...".

След това се засилих към него, съборих го на земята и започнах да го удрям и ритам и да правя всякакви възможни опити чрез удари да го убия, крещейки:

"Какво искаш от мен, знаеш ли какво е да се опитваш да убиеш някого с лицето на брат си, знаеш ли каква мъка е това..."

През това време той ми крещи "Како,моля те, недей... моля те, како..."!

След което се събудих стряскайки се,цялата обляна в пот и сълзи!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
alonso
alonso
15.11.2009 08:46
Сънят ти е страшничък. Аз се занимавам с точна такива мистериозни сънища и помагам на много хора в сайта. Сега слушай, какво ще направиш. Отиваш заедно с брат ти в църква, палиш свещичка и започваш да раздаваш нещо за ядене на хора, които се нуждаят от храна. Успех.
1
0
geri
geri
22.10.2009 21:59
Миличка, не знам какво да ти кажа. Сънят ти е доста странен. Направо настръхнах, докато го четох. Може би е знак за нещо, не толкова лошо. Знам, че коза да сънуваш, значи имаш направена магия.
1
0