Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Непрестанни странни кошмари

Непрестанни странни кошмари

Непрестанни странни кошмари
Обикновено спя дълбоко и непробудно и рядко сънувам. Затова последните четири нощи ми се сториха ужасно странни. Първата вечер сънувах как цялото ми семейство е отвлечено, като похитителите убиват член от семейството всяка седмица.Така умират майка ми и баща ми и когато трябваше да убият мен се събудих. Втората вечер сънувах как съм в къща за убийства на малолетни, където буквално под строй чудовище убиваше деца на моята възраст. Когато дойде маят ред, то отложи обезглавяването ми с една седмица. В следващият момент бях в спалното помещение на къщата заедно с другите оцелели, когато то дойде, пееше някаква приспивна песен, изгаси лампата и тогава писъци заглушиха песента му. Успях да избягам скрих се и изчаках удобен момент за да избягам през прозореца, но чудовището ме хвана и аз се събудих. Третата вечер бях някакво индийска принцеса. Предател от стражата се опитваше да избие семейството ми като им слагаше някаква огърлица, която ги вкоченяваше събудих се, когато той ме хвана да бягам със сестра си отново през прозореца. Четвъртата вечер сънувах как майка ми и мой приятел нанасят побой над мен. Беше кратко, но се събудих със сълзи на очите. И четирите пъти бях силно уплашена и почти вече не спя. Честно тази вечер е петата и ме е страх да си легна. Какво ли значат? Защо изобщо сънувам кошмари?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
иван петров
иван петров
11.01.2013 19:27
Сънищата са един продукт на ума нищо повече.И трябва да си останат само това.Няма смисъл да им отдаваш голямо внимание или да се притесняваш.
0
0
Цветозар
Цветозар
11.01.2013 19:06
Виж -първо искам да знаеш че няма от какво да се притесняваш.Не винаги сънищата трябва да означават нещо.Аз имах период от около 3 месеца в които съм сънувал кошмари , накои значително по-страшни и от твоите.Просто дойде един момент в който спрях да ги сънувам.Ще те посъветвам да отидеш на църква и да запалиш свщичка , а вечерно време преди да си лягаш се помолвай на Бог да пази теб и душата ти в съня ти(когато той е с теб нищо не може да те изплаши,защото той е сътворил всичко и нищо не може да му се противпостави-а ние сме негови деца и ни пази от всичко-когато го помолим той се отзовава винаги!)Като се помолих първия път още сънищата не спряха но не ме беше страх и през цялото време имах чувството че Бог е до мен и ме обхващаше пълно спокойствие.След няколко дни спряха....Моли се и всичко ще е наред...не се страхувай,защото няма от какво!
0
0