Sanovnik.bg»С мои приятели постоянно викаме духове

С мои приятели постоянно викаме духове

С мои приятели постоянно викаме духове
Не веднъж с мои приятели сме викали духове но само едно момиче ми вярва само на нас двете (от цели 5) ни се случват странни неща сещате се:

прекъснати телефонни линии отваряне и затваряне на врати и прозорци местене на разни предмети и т.н. моля за съвети !!!! страх ни е много се пак сме на 12 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Котето
Котето
01.08.2014 15:33
Хора по-добре не си играйте с тея неща защото са опасни ако е дух на някой скоро починал човек няма да ви навреди но ако е някой демон призован при сатнински ритуал той може да ви навреди и по физически и по психически начин може да се случват странни неща и може да ви обладае и във всеки случай ще ви накара да се страхувате защото той се храни от вашия страх и това го прави по-силен такаче или във всеки ъгъл на къщата ви напръскай със светена вода и със морска сол или потърсете помощ от някой свещеник. Успех :)
3
0
Тити
Тити
17.03.2014 14:02
Така,аз съм на 11,правила съм го само 2 пъти и на втория път (това беше в училище)Всички от целия клас се уплашиха до смърт!Послушай Ива.Страшно е,но сами сте си го навлекли!Сега ще ви трябва помощ съветвам ви да извикате отец да освети дома с тамян и светена вода и сложете сол пред всеки праг.Мисля,че Кипряновата молитва също помага при такива случай,но не съм сигурна,ако греша моля някой да ме поправи.Моя съвет е да спрете с тези игри.Успех!
2
1
Не плашете детето!!!
Не плашете детето!!!
17.03.2014 13:09
Ива много ми е интересно от къде ги знаеш тези работи?Дали ти се е случвало наистина?Моля ви се хора не плашете детето така....
2
1
Ива
Ива
17.03.2014 10:49
Ако е дух, той няма да ви навреди. Духовете са починали хора, които не са напуснали все още този свят. Може просто да ги помолите даси вървят или в краен случай да им заповядате.
Ако в дома има демон, тогава ще започнат лошите проблеми. Демонът никога не е бил човек. Той е същество което никога не е било в човешка форма. Може да започнат да се чуват драскания по стените,писъци. Също така може да започне да се разнася силна миризма като на сяра или пък в други случаи на мърша. Почукване по три пъти по стената, което е обида към светата троица- Отца,Сина и светия дух. Демоните могат и да оставят следи от нокти. Да се чуват често тежките им стъпки, сякаш човек с кубинки стъпва силно по земята.
Всичко първоначално започва със заразяването, което вие сами можете да си го качите на главата или сатанинска религия да ви е прокълнала.
След заразяването, следва притискането-всичко това-стъпките, вратите, миризмата и т.н.
И накрая идва обсебването, което в някои случаи може да доведе до смърт.
Ако в къщата в е попаднал наистина гневен демон и дори след освещаване не помага, може да се наложи екзорсизъм.
0
1
:)
:)
22.09.2013 15:10
Хора,по-добре спрете с това!!!Може да сте разярили някои духове и те да правят всичко това!Купете светена вода и напръскайте къщата,а ако се сличват странни неща и на вън си запази малко и я носи постоянно!!!
0
0
angel4e
angel4e
17.03.2013 12:27
Трябва да ви е страх,това не е шега работа.Ако искате да повикате някой си има хора за тази работа.Аз не бих,защото според мен си е чиста подигравка или просто детска игра.НИКОГА НЕ ПОДЦЕНЯВАИТЕ СИЛИТЕ ИМ!
0
0
Viktoriq
Viktoriq
08.03.2013 15:03
Като ви е страх защо го правите .. с това не бива шега .. Според мен когато много силно искаш и вярваш нещо го създаваш .. така че спрете да мислите за това .. !! Моя съвет е да мислите позитивно и да си повтаряте че няма такива неща и най вайното е да не ви е страх защото страха е най-лошото нещо !
0
0
Ния
Ния
01.03.2013 19:28
Хора, тези неща не са игра! Внимавайте! Не всички духове са дружелюбни и добронамерени. Сега може да сте ядосали някои духове, а те просто с това са искали да ви кажат, да спрете да ги безпокоите. Най добре напръскайте нвсякаде със светена вода и кажете една, две молитви. Не се безпокойте, те сигурно скоро ще се успокоят. Ако не се успокоят, търсете помощта на врачка или гледачка. Успех!
0
0