Сънувах плъх

Сънувах плъх
Снощи сънувах странен сън. Бях в къщи, в заграждението пред кокошарника заедно с дядо ми. Изведнъж се появи един огромен плъх, който се изправи на задните си крака.

Аз се изплаших и побързах да изляза от там. Застанах зад мрежата. Тогава плахът си отвори устата и пусна много дълъг език, който за малко да ме достигне през мрежата.

Аз побягнах. След малко се обърнах и видях, че плъхът е зад мен и виси на червената ми блуза. Тогава се покатери по мен, стреснах се и се събудих.

Също така сънувах и котарака ми ( който е черен ). Той беше без два задни крака. След това беше попаднал в един съд, пълен с вода. Опитах се да го извадя от там, но не успях.

Водата се беше превърнала в гъста течност, от която той не можеше да се измъкне. Успях все пак да го измъкна, но доста от козината му се оскуба. Странно.

Ако някой успее да ми разтълкува това, ще съм му благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Toni
Toni
19.09.2009 13:36
По принцип е символ на злото, това, от което се страхуваме. Ако имаш фобия към плъхове и мишки в реалния живот. ( както аз примерно мога до умра от страх, ако видя в близост огромен плъх, такъв какъвто си сънувала). Това означава, че в съня ти плъхът е това, от което се страхуваш. Задай си въпроса - от какво се страхуваш най - много. Този плъх е превъплащение на това. Колкото до котарака, който не можеш да извадиш от съда, той може да бъде символ на доброто. Успяла ли си да го извадиш в крайна сметка. Според мен означава, че ще успееш да се отървеш най - сетне от злото, което, те грози( плъха).
2
0
ъъъ
ъъъ
17.09.2009 09:14
Лесбийка
2
0