Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кошмар от детството, та до сега

Кошмар от детството, та до сега

Кошмар от детството, та до сега
Здравейте.
Бих искала помощ за разтълкуване на моят кошмар, който сънувам от поне 12-14 години насам. Ето го и него:

Вървя в пустиня на залез слънце (около 18.00 -19 часа). Не след дълго виждам в далечината една колиба и се запътвам към нея. Влизам вътре(докато стигна до колибата слънцето залязва и става тъмно навън).

Вътре представлява една стая, много силно осветена, но външната врата е винаги отворена и мракът отвън влиза вътре и на около метър от пода винаги е мрачно. По средата на стаята стои жена.

Не виждам лицето и заради тъмнината отвън (отворената врата..), но виждам силуета и - рошава къдрава коса, винаги с бутилка алкохол в ръка. Когато я видях се стряскам толкова много, че не мога да мръдна от страх.

И поемам толкова много въздух, че се подувам и се издигам като балон с хелий до тавана, а тя започва да крещи и да се опитва да ме докопа с бутилката алкохол.

След малко крещенето и се превръща в невъобразим шум/писък, не мога да обясня този шум, все едно е звук на честота, която не се възприема от хората.

Толкова е силен, че спирам да дишам (реално) и не мога да говоря или изкрещя ( за да се събудя) не мога и да мърдам дори, а в същото време сърцето ми ще се пръсне от страх.

Успявам да се събудя малко по малко, като първо опитвам да размърдам ръката си, след което се опитвам да викам, защото дори да се събудя, докато мърдам кошмара продължава, когато отворя очи (пак не мога да дишам и викам).

Това е целият ми кошмар, но 70 процента от случаите, той започва директно от момента когато видя силуета на тази жена (не сънувам онази част с пустинята).

Понякога в стремежа си да не го сънувам, кошмара става друг, но подобен. Стоя на чин в класна стая(много е светло), а срещу мен - братовчед ми.

Той ми говори нещо, и както говори гласът му се превръща отново в онзи невероятен шум/писък и отново не мога да мръдна или извикам. Това е невъобразимо за нормален слух.

Този кошмар го сънувах през ден в продължение на 2 години, когато бях на 13-15-16 години(сега съм на 24). Все още го сънувам, но се случва около един път на месеца.

Почти винаги плача от страх, треперя и съм задъхана като успея да се събудя, и винаги осъзнавам, че е сън, но не мога да си помогна да го спра.

Та, поне да знаех какво означава. Може би, ако знам кошмарът ще спре.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Лина
Лина
09.07.2010 10:44
Бях чела някъде (може да е било и в този сайт), че ако си като парализиран докато спиш - имаш някакъв здравословен проблем. Направи си пълни изследвания, ако не си болна поне ще се успокоиш, а ако си болна - пожелавам ти да не е нещо сериозно.
0
0
елена
елена
09.07.2010 09:47
Аз си мисля, че си се разделила с някой скъп за теб човек, като си започнала да сънуваш кошмара и не можеш да го преодолееш. А според мен сънят ти казва, че всичко ще се оправи и трябва да продължиш напред. Дано да не греша. Успех с разгадаването.
0
0