Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Случка по действителен случай

Случка по действителен случай

Случка по действителен случай
Здравейте. С един мой приятел бяхме на село и като си вървяхме се случиха странни неща. Имаше изоставена поликлиника. Отначало ни беше страх да влезем, но постепенно страхът отминаваше.

И след като си влизахме започнаха да се случват странни неща там, не мога да ги обясня, но все имахме чувството, че ни наблюдава някой. :cry:

От прозорците се виждаха някакви бързи движения като сенки, а имаше и такива, които много светеха. Като хвърлих една пръчка през прозореца, тя се закачи и много рязко и бързо падна, все едно някой я дръпна.

И все като влизахме от долу ( където си мислихме, че е моргата, но може и да е там ) се чуваха странни звуци като лопане и дори веднъж се чу нещо по особено.

Веднъж пак влязохме, но имах и рана и почнах да пиша на стената "смърт" с кръвта ми. И после отдолу някъде пак се чу нещо странно и веднага излязохме.

Не знам дали ми се пречу, но чух как някой казваше "Тиии" беше зловещо, но може и да е било само съзнанието ми. После влизахме пак и пак ни беше страх и така. Но вече спряхме.

пишете коментари
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
anonimen
anonimen
24.05.2016 13:29
wow wtf
2
0
луиза
луиза
05.03.2016 15:17
ти си луда я се прегледай
2
0
Scar Whitepaw
Scar Whitepaw
01.08.2012 18:36
Ти си като мене. Аз влезнах в изоставена детска градина на село. Не знам до колко ще ми повярват ама според мен сянките може и да са истински. Добре е че си спрял. Аз не спрях на момента и след 1 ден когато в детската градина имаше надпис- някой ще умре, баба ми умря... Не знам дали е съвпадение или нещо но ем добре че си спрял навреме!
3
0
Borko
Borko
01.08.2012 13:00
Ντενις ти не ме разбра , казах 1е съм имал една рана която кървеше и започнах да пиша АЗ започнах да пиша "смърт" ;д
2
1
Маринов
Маринов
01.08.2012 09:22
Еми не знам какво да ти кажа? Може да е било някаква шега относно звуците. Възможно е и да са плъхове.
Колкото до сенките, най-вероятно са просто прелитащи от там птици (дори катерици) или ти се е сторило заради страха.
А това за надписа. Щеше да е по-зловещо нещо от сорта на "бягайте докато можете" или "всички ще умрете" xD все пак си е зловещичко ии... браво! xD
1
0