Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Нека сбъднем мечтите си

Нека сбъднем мечтите си

Нека сбъднем мечтите си
Здравейте. Хрумна ми днес една идея, която се надявам да пожъне успех, но се нуждая от вашата помощ. Вчера споделих за моите преживявания и бях много положително изненадана, че много от вас се отзоваха и предложиха помоща си.

За пореден път се убедих, че ние хората, имаме големи сърца и имаме енергията и способността да променим живота си, а може би и света към нещо по - добро.

Експериментът, който искам да направим е следния: Знам,че всеки един от нас иска да изпълни някоя своя мечта или желание.

Бъдете себе си, бъдете искрени, допитайте се до сърцето си и формулирайте точно и ясно желанието си - без значение дали си мечтаете за нещо грандиозно или малко, без значение дали се отнася до вас, друг човек или до цялото човечество.

От значение е само мечтата ви да бъде искренна и добронамерена. След като, много добре сте обмислили какво точно желаете, напишете тази своя мечта като коментар долу, прочетете желанията и на останалите участници и се помолете да се сбъдне не само вашето желание, а желанията на всички.

Силно вярвам, че този експеримент ще пожъне успех, защото нашите мисли са енергия, а когато енергията на много хора е насочена в една посока, то силата й става неизмеримо голяма.

Фактът, че сте попаднали тук и четете този текст е неуспоримо доказателство, че вашата мечта е на път да се осъществи. Трябва само да бъдем единни и сплотени.

Не слагайте ограничения на мечтите си, колкото по - големи са те, толкова по - голяма е силата им и не мислете, че ще бъдете егоисти, ако си пожелаете слава, богатство и лукс, защото вие заслужавате това, за което си мечтаете.

Не се ограничавайте в едно желание, напишете това което е най - наложително в момента за вас. Незабравяйте да вярвате в мечтата си и да се надявате да се сбъднат мечтите на всички.

Силно вярвам, че след кратък период от време ще получа коментари, че желанието ви се е сбъднало - надявам се страшно много на това.

Ето и моята мечта: Нека да живея във вечна хармония с останалите хора. Нека бъдем винаги заедно с приятелят ми, без значение къде и нека да разполагаме с много пари, за да можем да изживеем живота си пълноценно и с удоволствие.

И накрая: Нека се сбъднат желанията на всички.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 69
522
422
316
29
10
Дай твоята оценка:

Коментари (780)

Изпрати
Brayko
Brayko
19.07.2013 10:30
искам да променя света към по-добро с помощта на Бог.
искам Господ да се погрижи за нас , защото е очевидно,че дори някои да могат да се грижат за себе си , останалите или не искат или не могат или други лоши хора им пречат.
0
0
cvetelina
cvetelina
19.07.2013 01:26
направо ме отвращавате.само мислите за пари.а къде остана любовта
0
0
Потребител#154242
аха... къде се дяна тъз либоФ
0
0
tainichka
tainichka
18.07.2013 23:50
Искам най-сетне всичко това да приключи и ние вече да усетим това истинско,голямо щастие ,което съм сигурна че заслужаваме.Време е всеки да получи това което заслужава както и ние,говоря за парите.Искам всичките ни проблеми да приключат веднъж завинаги.Може да е налудничево но ще го кажа- това което за което мечтая и искам толкова много да се случи е свързано с 6 числа-да от тях зависи.Искам много скоро да стана да отида на това тото и да попълня тези 6 числя и когато след няколко дни го проверим да бъдем едни от малкото щастливци получили тази сума-нуждаем се от това и след това всичко ще се промени.Желая на всички с цялото си сърце и вашите мечти и желания да се сбъднат!!
0
0
анонимен
анонимен
15.07.2013 08:49
искам момчето което харесвам да ми стане гадже въпреки че не ме харесва. искам и малка сестричка
0
0
pami
pami
14.07.2013 19:38
Искам да отслабна ,да мога да пея и да стана известна , да имам хубава работа след години и добро образование . Искам майка ми да си намери приятел . Искам да йивея в вечна хармония докато умра . Искам да видя най-интерсните и валнувашти неща . Искам да съм с момче ,което е красиво умно и интелигенто-Майкал Б. Искам да завърша с хубава диплома и винаги да имам късмет . Искам да обиколя света заедно с своите най-близки хора и да стана част от нещо велико .
0
0
Meow
Meow
09.07.2013 17:47
Искам да намеря някого с когото да съм щастлив и той с мен и да се обичаме!
0
0
алекс
алекс
29.06.2013 16:26
искам да стана режисьор
0
0
Антоанета
Антоанета
29.06.2013 13:50
искам къща в Кричим и децата да си намерят работа
0
0
Потребител#154242
разгледай тук
0
0