Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Приятелят ми си променя настроението на всеки пет минути

Приятелят ми си променя настроението на всеки пет минути

Приятелят ми си променя настроението на всеки пет минути
Приятелят ми се кара с мен на всеки 5 минути. Напоследък все по - често за всяко нещо, което кажа или направя. Аз се старая да не го дразня или провокирам с каквото и да било, но на него за всичко аз съм му виновна.

И най - лошото е, че въпреки, че знам че нищо не съм направила и че не съм виновна за нищо, започвам да се самообвинявам без причина и да се измъчвам, къде пак бъркам, което е ужасно повярвайте.

Опитвала съм милиони пъти да говоря и да обяснявам, че начина не е да се караме, а просто да споделя с мен и да разговаряме, но без успех.

Моля, дайте ми съвет как да подходя и какво да направя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Alier Viano
Alier Viano
08.05.2010 20:46
Аз съм съгласна с eli. Няма смисъл, на мене бившият ми беше така и да ви кажа по - добре ги зарежете, защото няма смисъл. Ако наистина и те ви обичат, ще се осъзнаят и ще се променят, а пък ако не, много им здраве. Не са само те на тая планета я.
0
0
еli
еli
15.04.2010 13:04
И двете Цветета, съветвам да ги зарежат тези приятели. Не си заслужава да ги търпят, колкото и да ги обичат.
0
0
cvetei_nika
cvetei_nika
13.04.2010 21:58
Здравей скъпа. Казвам се Цветелина. Направо се смаях като прочетох това, защото и на мен ми се случва същото. И аз съм в същото положение и знам, че това момче не е за мен. Но понеже много го обичам и немога да направя тая стъпка да го оставя. Но знам, че ако не го направя, той много ще ме нарани. За това, ние двете трябва да се ценим, да разберем, че струваме много и да бягаме на далеч, ти от твоя и аз от моя. Честно ти казвам и аз съм в това положение, ама същото.Ние сме много глупави. Това е лошото, че ще го осъзнаем, ама като ни наранят по - най гадния начин. Скъпа бягай, бягай сигурна съм ,че ти струваш много и ще си намериш някой, дето да те цени и аз трябва да бягам. Успех.

0
0
светлана1313
светлана1313
13.04.2010 11:47
Здравей. Съжалявам, че имаш човек до тебе, който не те разбира и не цени твоето спокойствие. Всичко от страни е много елементарно. Ти в момента не можеш да го проумееш, но на нас ни става ясно и от две изречения. Това момче не е твоята любов. Всички сме го преживели този момент и само сме си губели времето и сме били в постоянно безпокойство. Съветът ми към теб е, че няма смисъл да си с него, че той дори не ти е приятел, да не говорим за любовта на живота ти (предполагам, че и ти си жена, която търси това). Знаеш ли, любовта е едно спокойствие, блаженство, страст, разбирателство, грижовност, която получаваш и без да мислиш даваш. И нека да не забравяме, че няма незаменими мъже, даже бих казала, че има по-стойностни и по-стойностни, които ще срещаш в живота си. И знам, че е трудно, но никога не поглеждай назад, забрави и напусни този глупак и никога, никога не забравяй, че само той губи. Ти си жена и ти си най - прекрасната. Надявам се, че вече си взела решение, все пак мисли за себе си, животът е кратък и не е нужно да го прахосваш, просто се наслаждавай на него. Целувки и успех.
0
0
Zenaida
Zenaida
13.04.2010 03:32
Аз мисля, че той си има някой друг, бягай и не го търси никога повече.
0
0
лили
лили
12.04.2010 23:25
Ами приятелски ти казвам, бягай.
0
0