Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
галина
галина
01.07.2012 09:32
Виж какво, в това няма нищо необикновено. Навсякъде около нас(в астралното измерение) има светли, висши същества и тъмни, нисши същества, но те не се появяват във физически тела, а като енергия. Тъй като повечето хора живеят много замърсено(пият,пушат, ядат месо и яйца, мислят как да изкарат повече пари и да навредят на другите)те не могат да ги видят. Много малко хора, които водят чист начин на живот и имат добра карма от предишни животи са благословени да виждат тези енергии(сферите с различни цветове), за да могат да помагат на хората. Различните цветове съответстват на различните чакри в човешкия организъм и на различните му органи.Потърси и прочети в Интернет за чакрите в човешкия организъм, за да разбереш как се движи енергията в него и кой цвят на коя чакра съответства. Свързвай се сутрин със Слънцето, моли го да пречисти тялото ти и да те оттърве от всички нисши същества и енергии около теб. За защита чети всеки ден Псалм 91 от Библията и Лозинка-това са 3 молитви от Учителя Петър Дънов. По този начин всички тъмни сили ще се отдръпнат от теб(гласовете,шумовете и т.н.) и ще останат само светлите. Внимавай как живееш, какво ядеш, какво пиеш, мисли винаги и за всички само хубави неща, за да прривличаш са светли сили около себе си.Най-важното: Имай вяра, че всичко ще се оправи. Просто ти си една от избраните, които ще помагат на хората. Не се плаши, а благодари и моли да те научат как да го правиш.
0
0
мони
мони
30.06.2012 14:15
знам какво е започна и при мен да става нещо подобно чувам гласове около мен падат предмети и някакъв женски глас ми казва ''давай'' 1 вечер в която ми го каза аз се вцепених но след това помислих че е майка ми но на другата вечер тя спа при сестра ми която е точно до мен на съседното легло а гласовете се чуваха от терасата и започнах да чувам стъпки казах на маика ми но тя ми каза въобразяваш си а знам че е истина с отворени очи съм и го чувам савсем ясно незнам какво точно иска да ми каже гласа с тази дума иска да ме подтикне да направя нещо ли но преди да се случи това бях изпаднала в безизходица и бях се молила на бог за помощ и след няколко дена започна това
0
0
Виктор
Виктор
28.06.2012 17:06
Отивай на църква?
Щом го свързваш с Бог,той щеше да го направи по начин,който не включва страх.Дори не съм от най-вярващите пък го знам.
Момиче ако можеш изкопчи информация от тях,разпитай ги ако можеш,бъди силна.Събери хора около себе си или си вземи хапче-успокоителни,щом можеш да лекуваш от тези "духове"значи ще стане по-добре ако си поговориш с тях.Но ако излезе,че са демони или злонамерени неща,изсипи сол край леглото си имай светена вода до теб.Дано не е лошо но все пак ако и това не помогне извикай светец. :)
0
0
Помагам на всеки
Помагам на всеки
26.06.2012 13:45
Според мен това е дарба, да лекуваш хората. Духовете ти дават сили. А обикновено, когато нещо се повтаря постоянно, значи е нещо много важно и ти трябва да го изслушаш!Това което се случва с теб не е никак лошо,но само гледай да се държиш добре и възпитано.Това ще ти даде преднина при контакта с духове.
0
0
Audrina
Audrina
29.05.2012 19:59
Когато започнат да ти говорят, започни да им говориш и ти. Горе-долу и аз съм в подобно положение, ама в доста по-лек вариант. Та, щом са при теб, значи са разбрали, че можеш да им помогнеш .. Помогни им и най-вероятно ще те оставят. :)
0
0
няма зн
няма зн
25.05.2012 12:02
веднага отивай на църква :)) всичко ще отмине
0
0
Magdalena0404
Magdalena0404
21.05.2012 12:58
слушай сега и дано го прочетеш скоро това...отдели 15 минути, когато ти е удобно и говори с Исус, с Господ. Колкото и шит коментари да има по тази тема, колкото и е***вки за спиране на наркотиците и ала бала, това е единственото нещо, което може да ти даде съвет и да изчисти, каквото негативно има, съпровождащо дарбата ти и да концентрира, каквото хубаво има, което можеш да правиш. Така лошото, на което ставаш свидетел и те преследва, ще разбере, че ти си чисто същество (ако наистина го вярваш). Всичко това е само вяра - няма църки,глупости и т.н. просто вярвай в Него и всичко ще е наред.
0
0
люси
люси
21.05.2012 09:27
според мен ти се свързваш с чужди страни на тези хора.да се каже че не си опознала някоя приятелка но я чувстваш като близка
0
0