Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
моника илиева
не пуши много и привиденията ти ще спрат!накарай майкати да те заведе на рентген да ти видат лудата глава!
0
0
Ани
Ани
16.04.2012 18:27
може би има нещо общо с миналото ако искаш опитай се да говориш с тези сили
0
0
Жасмина
Жасмина
10.03.2012 22:37
Ами аз мисля че след време ти ще си много известна със способностите си и да...ако искаш напиши книга! Дядо ми претърпя катастрофа и сега не може да чува много добре , но има лековити ръце ! преди 2-3 години много ме боля корема , но дядо ми си размаха леко ръката и ми мина :).
0
0
Цветелина
Цветелина
04.03.2012 13:51
И аз съм така смисъл че и на мен ми се случва това.И за това спя с майка ми и аз ходих на психиатър и ми казаха че съм напълно здрава.Но аз продължавам да чувам гласове и като доближа ухото си до възглавницата и чувам драскане сякаш котка драска по леглото.Не знам какво ми е!Но не беше само това като си легна усещам че Дама Пика седи над главата ми,защото наскоро я повикахме със съученици и тя се появи това ще ви се стори лъжа но е истина след като я повикахме се появи самата Дама Пика и от тогава сънувам смъртта си!
0
0
Здрасти
Здрасти
01.03.2012 19:42
Имаш уникална дарба. Да помагаш на хората.
0
0
Monii
Monii
11.02.2012 15:29
Мисля че това което ти се случва не е толкова странно.Случва ми се, когато е вечер, от време на време да виждам подобни неща. Само че не сфери. Самото небе е лилаво,розово, червено, синьо...И при това не когато слънцето залязва а много след това.Понякога по цяла нощ. Не ми се е случвало да чувам звуци и да виждам духове.Но хората са ми казвали че имам лековити ръце.Когато някой го боли нещо, да речем гърба, аз просто вътрешно усещам мястото не виждам цветове, просто усещам мястото и след самото докосване с ръцете ми болката изчезва или поне така са ми казвали. Мисля че нещото наречено Магия е просто енергия и тези неща които веждаме са може би един вид енергия...Аз съм свикнала с тъмнината, с мрака. От тях не ме е страх.Мисля че ако се вслушваш още по-внимателно в нещата които чуваш, виждаш, усещаш и предсказваш, ще установиш че това не нищо странно. Това е нещо истинско и много са хората които го усещат. Не си единствена! А тези които ще кажат "Тези момичета са куку"- Искам да знаете че това не е нищо странно.Просто някои хора имат усещания не само за нещата които можем да усетим с рецепторите. Тези хора чуват без уши, усещат без кожа и вкусват без език. Знам го от личен опит.Просто такива хора са различни а не "Луди" ;)
0
0
kahraba
kahraba
11.01.2012 19:13
mnogo filmi gledash virni se v realniya jivot
0
0
Елена
Елена
04.12.2011 09:56
zdravey :) spored men ne e nujno da hodish na carkvi i tem podobni za da progonish tezi demoni ili kakvito..sa ..
spored men 6tom ne te naranqvat tova e dobre..tova e straxotno ne6to da mojesh da pomagash na nqkoi:) a sas vremeto straxa 6te otmine.. :) znam za kakvo govorish :)
0
0