Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
Милко
Милко
03.08.2012 10:01
Може да виждаш аурата на хората, мъртъвци и други. Може да е всичко но според мен ти просто виждаш аурата на хората :)
0
0
ivan dimov
ivan dimov
02.08.2012 18:26
може би имаш някакви паранормални способности
0
0
туйти
туйти
02.08.2012 14:05
това което виждаш и чуваш само в твоята стая ли се случва
0
0
аз
аз
11.07.2012 10:29
Моля те "киноби", разкажи ни ти самата каво мислиш, че се случва с теб. Вече е исминало известно време откакто си написала това, така че може би сега си наясно с нещата. Нека и други, които имат като твоите преживявания да получат отговор на въпросите си и да видят и твоето мнение.
Желая ти всичко добро!
0
0
Вероника
Вероника
11.07.2012 06:46
Може би имаш някакъв талант да се свързваш с духовете, може да не си просто едно обикновено момиче.
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
04.07.2012 22:12
о, как може за говорите такива простотии, щом момичето вижда болежките на хората и може да ги лекува, щом около нея се случва всичко това, значи и е отредено да бъде лечителка, как може да свързвате всичко с Библията, тя не доказва нищо, тя е измислена книга от населението на евреите, защото хората хилядолетия назад са нямали в какво да вярват, не са разбирали света около тях и поради техния страх от самотата им в цялата Вселена са решили да напишат книга за човек-спасител, който ще ги избави от робството, убийствата, болестите и глада, причинени от римската империя, които са отричали християнството! Това е самата истина и пожелавам късмет на момичето, дано да намери хармония с тези сили!
0
0
georgieva
georgieva
04.07.2012 15:12
Над 100 коментара изчетох и за мое учудване само 1 истински. Какви дарби, какви аури, толкова демонизирано общество. Никому ли не е ясно, че това са тъмни сили. Четете Божието Слово! Врачки, баячки, екстрасенси и контактиори черпят инфо и сили от демони. Жалкото, е, че при това интелектуално развитие владеят психически хора, които се поддават на подобна манипулация. В християнско общество е неодопустимо
0
0
Кристина
Кристина
02.07.2012 10:26
Според мен просто са ти се отключили, проявили сетивните възможности, заложени у всеки човек, но не всеки е достигнал до това ниво, за да проявява собствените си психични сили. Ти просто виждаш аурата на човек и по този начин можеш да диагностицираш различни заболявания и проблеми. Не се страхувай от нищо! Според мен това е много хубаво!Радвам се и съм щастлива от факта, че сред нас има хора като теб! Използвай способностите си разумно!
0
0