Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
зори
зори
28.01.2013 13:04
за цветните петна.това са аури. ти ги виждаш
0
0
моник
моник
26.01.2013 11:21
И аз имам нещо подобно понякои път виждам цветни петна когато мигна веднъж докато лежах бях пуло будна и чух че някои диша над мен чувах странни шумове докато спа ставам сядам и започвам да говотя и баба почина преди. 5 месеца и така след като мама прикади кущата с тамян веченспа спокоино и нечувам звуци само за звуците се махат надявамсе да съм помогнала малко.
0
0
Роби
Роби
22.01.2013 19:32
на 14 октомври ли си родена? ако си родена на 14 октомври виждаш духове
0
0
мария
мария
22.01.2013 10:18
мисля,че си добре :)може би виждаш аурата на хората,това е мн хубава дарба :* не се тревожи обаче викни свещенник да освети къщата
0
0
Maria 28
Maria 28
30.12.2012 10:23
Здравей!Много интересна история имаш.В няколко точки ще ти покажа мнението ми по случая:
1.Често хора на които им е направена магия им се случват такива неща.Главно ги мислят за луди и често им слагат диагнозата шизофрения,тъй като немогат да разберат какво им е.За всеки случай си направи ритуал за пречистване(в нета ще откриеш всичко)
2.Прилича ми малко и на полтъргайст,защото те остават да тормозят хората с години.А нали и майка ти го е усетила.Донякъде това е добре,защото родителите по принцип не вярват и с това те подтискат още повече.Пречисти дома ти от духове.
3.Виждаш аури и помагаш на духове-много приличаш на дете индиго,което не е лошо-напротив.Ако е така това те прави по-специална.
4.Имаш уникална дарба.Не се плаши от нея,а я развивай.За повече инфо можеш да изгледаш 2,3 серий на "Шепот от отвъдното".
Днао съм ти била полезна!Успех!
0
0
Бояна
Бояна
03.11.2012 09:10
Според мен ти имаш дарба.
0
0
Дани4ка01
Дани4ка01
02.11.2012 20:05
Когато спи6 ли се слу4жа това?
0
0
Биби
Биби
21.10.2012 19:58
Здравей, мила! Това, което "ти има" от физиологична гледна точка е, че имаш повишена секреция на ДМТ (диметил триптамин) - един напълно естествен ендогенен медиатор в мозъка, който отговаря за реализирането на психеделичните състояния. Това, което виждаш и чуваш, са реални неща, към които ние имаме изградена психическа бариера, а при теб ДМТ разрушава бариерата и се докосваш до откъси от другите реалности.
0
0