Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

редакция:
Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
mitaka
mitaka
da znae6 4e ni6to ti nqma,neznam dali vqrva6 v BOG ili ne.no ako vqrva6 obqsnenieto e mnogo prosto-BOG te e napravil specialna kato ti e dal tazi darba.ako moje da ti dam edin suvet-ne se pritesnqvai i se radvai na jivota,na vseki edin mig ot nego.
08.04.2015 21:01
1
1
Покажи всички подкоментари
тя
тя
Ама как пък всички сте наясно какво е "дете - индиго"??? Все едно от деца сте израсли с такива...Съгласна съм с "Сис", че вариантите са 3. Или си някакъв природен феномен, или си болна, или трябва да смениш дилъра. Какъвто и да е проблема потърси специализирана помощ. Тук никой не е достатъчно квалифициран да ти помогне.
31.03.2015 17:01
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
Мисля,че нма кой да ти каже какво ти е.Не си индиго. Имаш силно развита фантазия,която искаш да я впримчиш в прочетено или видяно за да се почувстваш нещо повече от другите.Постарай се да не четеш такива неща защото може да пострадаш и наистина да получиш нещо,което не е за теб.Пази се.
18.01.2015 18:25
2
3
:)
:)
Здравей,ти си дете индиго. Имаш необикновени способности и не трябва да се страхуваш от тях. С времето ще ги усвоиш по добре и ще имаш възмоността да помагаш на хората. Психиятрите не биха разбрали това явление. Имаш екстрасенски възможност и ще можеш да лекуваш хората чрез енергията си. Приеми тези различия,те са дар от Бога :) Още си млада но с времето ще го осъзнаеш. Успех
17.01.2015 22:47
1
1
Покажи всички подкоментари
Сис
Сис
Според мен има три варианта. Първия вариант, който, по мое мнение, не може да е истина, но е факт, че има такива случаи. Та първия вариянт е да си луда ;д. Втория вариант е да имаш шизофрения, но докторите да не я откриват и третия е да си дете индиго. Това означава, че притежаваш способности, които са извън границите на обикновените като нас хора. Можеш да се разровиш в гугъл и да разбереш какво представляват тези деца. Според мен си дете индиго.
29.11.2014 20:27
Име
Име
Как да се свьрга с теб
11.03.2014 10:59
Gosho Mudite
Gosho Mudite
Според мен си дете индиго..Прочети малко да видиш дали ти се сравняват историите
08.03.2014 22:40
petko
petko
копира автора от филм похвално но защо
06.03.2014 11:03