Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

редакция:
Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
Божиите сили не са нахални и не те притесняват. Това са подчертано изявления на полтъргайсти. Кръсти се, ако не си кръстена и повикайте свещеник да освети къщата.Възможно е от бивши обитатели да са останали.
09.01.2014 11:34
2
Джоуи
Джоуи
Какво ще кажеш да ме хванеш за........
09.01.2014 00:44
2
Viki G.
Viki G.
Не мисля че си луда.Казвала ли си на някои друг освен на майка ти за това?Ако не си по-добре кажи на приятелите си!Моите ме разбират по-добре от мама.
16.11.2013 13:01
**********
**********
Абе каква трева пушиш!? Кви са тия глупости!? Иди на специалист!
14.10.2013 22:20
6
7
White Rabbit
White Rabbit
научи се да развиваш уменията си, вместо да се страхуваш от тях,внимавай как живееш и се опитай да помогнеш на колкото се може повече хора без да искаш нищо в замяна
25.08.2013 13:03
2
Георги
Георги
Киноби, много съжалявам, че не съм се занимавал да чета тези статии когато са били още в зародиш. Сега са минали вече 3 години... Та мисълта ми като православен християни е да повикаш свещеник, който да направи освещаване на дома ти. Много правилно ще направиш като говориш с православен свещеник, защото той ще знае как да ти помогне.
Четох част от предишните коментари и е много хубаво, че са засегнали Ванга... тя самата си е признавала, че върши всички тези неща чрез бесовска помощ.
И повярвай ми, не е нещо добро, колкото и плашещо да звучи, имаш си работа с бесове, демони, поднебесни сили на злобата - все едно и също е. Целта им е да те мъчат и от написаното от теб... определено успяват. И определено това не е част от теб, не го приемай и не се опитвай да се свърваш с него, ще си донесеш още повече болка и страдание.
12.08.2013 09:15
1
Поля
Поля
Ти виждаш свръхестественото. Не се страхувай. Щом си с майка си и така си спокойна като го чуеш им викай! ''Махайте се! Писна ми! Ако ще казвате нещо го кажете като хората ако не-вън или ще повикам свещеник!" Не си болна. Ти имаш дарба. Не си сама в това. Ако стане по-сериозно наистина говорете със свещеник да освети къщата и да ги изгони...те си знаят как. Само не се бой.
10.08.2013 15:09
3
miss981
miss981
Не ми се случват такива неща а бих искала, но както и да е аз ти вярвам . Та случват ли ти се още , видях че е писано 2010 .
21.07.2013 20:40
1