Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
Жулиета
Жулиета
21.07.2013 19:11
Подобно на нещо като ясновидка но с други сили.
0
0
Дани
Дани
19.07.2013 20:37
Сега би трябвало да си на 20.Имаш ли още такива странни случки,видения виждаш ли още сверите??
Защото може само в побертета да се случва това,а като го израснеш всичко изчезва.
Пиши.
0
0
zefit
zefit
19.07.2013 19:28
Аз само виждам тези неща,които ти наричаш "сфери".Само,че не сфери,а различни форми.Понякога виждам нещо,като луната,във фаза първа четвърт,а веднъж видях дори две маймуни,а до тях имаше пещерняк :Д Образите не бяха много ясни,но просто знаех,че е това.Случва се само,когато съм сам и има голяма тишина.
0
0
Ани
Ани
19.07.2013 15:04
Не гледай много Свръхестествено.
1
1
Михаил
Михаил
09.07.2013 21:32
И аз имам нещо подобно, ама от много по малък мащаб. Просто от време на време като се напрягам (като тичам например, точно от страни в главното ми поле на зрение забелязвам малки светкащи със бяла светлина частици. Нещо като това което се случва със звездите в космоса по време на светлинна скорост като по филмите.
1
0
Катя
Катя
07.07.2014 14:09
Аз също ги забелязвам Но моите са с други цветове
1
0
Дарина
Дарина
09.07.2013 18:12
Според мен ти ставаш медиум има такива тоест ти виждаш духове и т.н. :)
0
0
Ivetoo
Ivetoo
07.07.2013 18:44
Хах как да няма такова нещо. Мила ти виждаш аурата на хората, някой с години се опитват да развият тази дарба, на някой им се поднася на тепсия. Хората са скептични защото на тях не се случват такива неща, дори и на мен не се случват, но се случват други които на малцина са се случвали. Аз не съм тесногръд човек. Другото което е хубаво да правиш е, каза че ги лекуваш. Прочрти "лечение с прана" в нета има книгата. Там ще научиш много за енергията която виждаш и как да се справяш с нея, защото както в повечето неща си има закони. За духовете и енергийните същества които ти досаждат... опитай се да създадеш защитно кълбо около себе си, не знам дали ще се получи, но може да опиташ. Туковиш са те оставили.
0
0
Denisa Ivanova
Denisa Ivanova
03.07.2013 08:48
Не ги слушай! Те просто ти завиждат за тази уникална дарба, която имаш щом толкоз много та критикуват.
0
0