Sanovnik.bg»Мрежата»Никол в Sanovnik.bg
Никол
Никол
Новак

Моята Стена

  • /НиколНиколдобави СПОДЕЛЕНА ИСТОРИЯ: Много страшен сън, който ме вцепенипреди 2 години, преди 1 годинаМного страшен сън, който ме вцепениМного страшен сън, който ме вцепени
    • Потребител#331158
      Потребител#331158Никол минала е 1 година от последната ви история обладаха ли ви
  • /НиколНиколдобави коментар към: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 3 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки07.02.2022Добре, благодаря за информацията. Ако има как да отида до там веднага ще си запиша час, но първо трябва да говоря с родителите ми, тъй като нямам книжка и не мога да отида сама. Амии искаш ли някой път когато можеш да ти пиша на лс да ти обясня по по-дробно за тези неща? И какво искаш да кажеш с "чувам неща но те бяха минали или бъдещи моменти", не разбрах?
  • /НиколНиколдобави коментар към: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 3 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки07.02.2022Лелее... Тръпки ме побиха. И твоето си е доста страшничко. Аз не ги виждам като теб, а чисто черни с ясно изразена форма. Малко след като споделих историята си започнаха и други странни неща да се случват. Както си седя и слушам музика със слушалки, ушите ми заглъхнаха и ги свалих. В този момент започнах да чувам как някой ме вика по име. Беше глас на жена, млада жена. И това се повтори след няколко дни, когато бях у приятеля ми, но тогава чувах само гласът, не се разбираше какво говори. А най-скорошната случка беше преди дни, когато видях как един кабел се мести сам в момента в който го погледнах спря и стоеше някак странно, защото както беше застанал върху бюрото, освен ако някой не го държи няма, как да седи, ще падне. Започнах и да сънувам още по-странни сънища. Как има някакъв демон и се е вселил в мен, когато се погледна в огледалото и очите ми се обръщат и говорих с него, докато гледах в това огледало, но не помня какво. Може би това е само плод на преживяванията ми, но вече не знам какво да мисля... За този ясновидец, може ли да ми обясните по-точно къде се намира и ти лично ходила ли си?
  • /НиколНиколдобави коментар към: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 3 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки07.02.2022Благодаря за съвета и разбирането. Реално ние сме първите собственици и вече е освещаван. Най-вероятно е това което казвате - някаква енергия да се е материализирала, но не знам. Понякога съм много изплашена, но някак се държа. Вие какви преживявания сте имала, ако не е проблем да питам?
  • /НиколНиколдобави СПОДЕЛЕНА ИСТОРИЯ: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 3 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки
  • /НиколНиколнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 3 години