Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Усещам присъствието на починалия си баща

Усещам присъствието на починалия си баща

Усещам присъствието на починалия си баща
Здравейте,ето моята история. Бащта ми почина преди 1 год. и сьм го сьнувала в сьвсем обикновени житейски ситуации.

Но от 2 месеца ми се случва нещо странно. Докато спя, усещам нечие присъствие, все едно има някой в стаята и инстинктивно се сещам за него.

Когато се сьбудя ми се привижда нещо като пара, сьвсем прозрачно и изчезва веднага. Или пьк както сьм задрямала и изведньж виждам баща си както е бил приживе. Стряскам се и образьт изчезва.

Не мога да разбера дали всичко това е само сън, моето развинтено вьображение или така той се свьрзва с мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
47
47
26.12.2010 00:38
И аз смятам, че е демон. Имах подобно изживяване и не е много приятно, даже бих казал, че е психически натоварване, при това огромно. Но, има една молитва Отче наш, а от библията в псалми. Търси псалм 23, гледай да е нова библия, в старите май са различни числата. Преди да си лягаш си ги казвай на ум, и когато се събуждаш също. Ходи на църква поне в неделя. И кошмара ще свърши.
1
0
Plamena
Plamena
07.09.2010 13:14
Здравейте. С цялото ми уважение към вас проповедник Тодор, аз също вярвам в Бог и то силно. Искам да ви разкажа една история. Моя приятелка преди имаше проблеми с демони, които я безпокояха заради силната и Вяра в Бог. Демоните правят доста по - страшни неща от това, което разказва момичето. Не мисля, че
това е демон и съм убедена, че има задгробен живот. А още по - убедена съм, че това е писано в Библията, но не в тези, които са в ръцете ни и които си ги купуваме, а истинската Библия - преди да бъде орязана и преди да се спести на човечеството, това, което не трябва да знае. Бог е любов.
1
0
тодор- проповедник в Адвентната реформат
тодор- проповедник в Адвентната реформат
06.09.2010 14:53
Здравейте. След като прочетох вашия проблем, почуствах се задължен да ви отговоря на вашия въпрос, който не е лесно да се разбере от хора, които не са запознати. По този въпрос Библията дава много точен отгово на хора с такъв като вашия проблем. Библията отрича зад гробния живот, мъртвите не знаят нищо и нито ядат, и нито пият. Това, което става във вашия дом, това е демон, който се преобразява на подобен на баща ви и ви се явява в дома ви. Не се бойте, това са ангели паднали, които са се превърнали в демони. Те не са от добрите ангели, за това Библията ги нарича демони, които се опитват да объркат хората, да ги сплашат. Но вие прочетете Библията. Почнете от Новия завет и ще се уверите в това, което ви казвам. Почнете да се молите на Христос, Спасителя на света. Той ще ви помогне, като той, Исус Христос ще изгони този не канен и нахален гостенин. От вас се иска да повярвате и да се молите на колене, от сърце и душа и като постоянно четете словото. Само по този начин може да се отървете от това чудо. За сега чао. Бог да е с вас и целия ви дом. Ще се моля за вас. Ако се усложнят нещата, пишете ми на скайп: ttahir56.
0
0
bibi miro
bibi miro
06.09.2010 12:04
Има една стара поговорка: По-добре да се пазим от живите, от колкото от мъртвите. Искам да ти кажа, че човек, който те е обичал приживе, не би ти навредил. Може би наистина усещаш нещо, но и въображението ти е в повече. Липсата на баща ти те кара да чувстваш и присъствието му.
0
0
Пламена
Пламена
05.09.2010 09:24
Здравей. Искам да ти кажа, да не се плашиш от това. Моят баща почина преди 5 месеца и от тогава съм го сънувала много пъти, че става от ковчега и такива странни сънища. Но това е единственият начин, в който мъртвите се свързват с нас. Когато сънуваме, могат да ни помолят за нещо, което им липсва, могат да ти подскажат решение за даден проблем. Аз например винаги се радвам когато сънувам баща си. Чувствам се спокойна, така, че не се тревожи, че го сънуваш. Просто много ти липсва.Радвай се, че го усещаш, той винаги ще бди над теб.
0
0
Ели
Ели
04.09.2010 16:14
Прикъди с тамян и каквото и присъствие да има, ще си отиде. Отиди в църква и запали свещичка за баща си, подай за Бог да прости. Успех.
2
0