Sanovnik.bg»Мрежата»Nelly в Sanovnik.bg
Nelly
Nelly
Новак

Моята Стена

  • /NellyNellyдобави коментар към: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 2 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки07.02.2022Ще се радвам да ми пишеш на лс, много ми е интересно какво виждаш :))
  • /NellyNellyдобави коментар към: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 2 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки07.02.2022За малко да забравя. Виждала съм много пъти преминаващи тъмми прозрачни сенки и не само дори нещо като пухче но по-голямо опитах се да го докосна а то мина през стената нанякъде. За мое щастие сегашния ми приятел се занимава с книги намери окултна литература на старобългарски език, подобна информация нямало в интернет и сегашните книги. От там научих че тези сили и демони се материализират чрез вяра и мисъл и много други неща. Та тези сенки били друго измерение намиращо се на земята принципно те ни виждат ние тях не, поради липса на концентрация или просто незабелязаваме а не че не можем. Затова ми е интересно да не би да виждш тях? Но за случката с кабела нямам обяснение.
  • /NellyNellyдобави коментар към: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 2 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки07.02.2022Иначе и аз имах период в които чувам неща но те бяха минали или бъдещи моменти, докторката ми изписа за 2 седмици таблетки каза че ако не помогнат значи съм развивала дарба имало и друг такъв случай но тогава бяха на 16. И все пак таблетки те помогнаха явно е било породено от силен страх тревожност... Покрай случката с демона на момчето и семейството му
  • /NellyNellyдобави коментар към: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 2 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки07.02.2022В началото на мадара се намира хората там го знаели всичките, ще се намери кой да ти обясни. Аз имах час и то за по-ранен, беше платено 50лв но не ми до стиска да отида и моя приятел отиде вместо мен да пита за негови си неща. Иначе ме спря факта, че хората си имат истински проблеми много по сложни мъка страдания незнание, абе дадох си сметката, че моите проблеми са никакви и не отидох, ще ми е интересно какво ти е казал на теб, ако може да споделиш ако искаш на лс. А би ли ми обяснила за тези сенки, какво правят, къде ги виждаш най-често, винаги ли усещаш страх когато се появят или страха идва от непознатото.
  • /NellyNellyгласува за: Никога не се карайте пред огледало! Ето защопреди 2 годиниНикога не се карайте пред огледало! Ето защоНикога не се карайте пред огледало! Ето защо03.03.2022
  • /NellyNellyдобави коментар към: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 2 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки07.02.2022За малко да забравя, една вечер си лягам да спя и със затворени очи видях ярка светлина от прозореца с шум мина през щорите и отиди на мястото което прекарвам най много време в стаята си и пак с шум отиде до там. Беше много странно хем е нещо не материализирано за да преминава през неща хем минавайки през тях самите щори се помръднаха, една чашка се измести... И гледах и не вярвах на очите си. Тогава братовчедка ми ни беше на гости и спряхме в моята стая понеже е тип спалня и я бутам да я събудя и тя нито светлина видяла нито в този момент ги виждаше, и секунди след събуждането и светлината всякаш изчезна но се чуваше придвижването и. Повече не се повтори.
  • /NellyNellyдобави коментар към: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 2 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки07.02.2022Иначе може да отидеш на ясновидец препоръчвам близо до мадъра казва се Любомир Алексиев, виж дали ще ти помогне нямам номер за контакт но може да ти обясни от къде идват и какво се случва. За него се чака 2 3 месеца за ред но ако отидеш намясто на касата може да дадеш 50лв за час тази или другата седмица. Иначе таксата се води 20 лв но парите не ги прибира той а отиват за храмове. Ако го питаш нещо за в бъдеще не се тревожи ще се случи просро не го бива с месеци години и дати, само не зная защо ги употребява като времеви период.
  • /NellyNellyдобави коментар към: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 2 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки07.02.2022Ами бях въвлечена в цялата история с демона. Беше супер странното на моменти, дори не бях сигирна дали нямаше и други сили около мен. Случи ми се както сме на вечеря със семейството му и баща му ме разпитваше и обясняваше нещо, цялото ми тяло се парализира тогава единствено можех да движа врата и главата тогава вече не чувах гласа на баща му а друг галс идващ от баща му но ми говореше на много неразбираем за мен език дори нечуван. Това са силите за които споменат че подозирам около мен дори не знам как да си ги обясня, както и да е всички на масата бяха като тряснати какво се случва и някак си успях да изляза от това състояние концентрирани се върху гласа на майка му която разтревожени ми повтаряш името. Отделно като си бях сама вкъщи (къщата е стара най вероятно има духове на починал не съм питала, дядо я е сторил по времето на комунизма и май е починал там може да е неговия) та видях енергия която ме сочи и изчезна. Също при фр бях останала за 2 дни да и гледам котките, наскоро беше си купила жилище. Там живяли 2ка мъжа пияница и постоянно биел и заплашвал жена си(няма починали) но има много натрупана отрицателна енергия тя не го е освещавала. Та в нейния дом вечерно време и 2ра дена нещо чукаше по стъклото на витрината с чаши (беше супер страшното сама на чуждо място и някой почукв в стаята...) отделно бях видяла в коридора през деня силует бродещ и изчезна единия път мина през мен бях като треската. (Силуета бе неясен по скоро като дим кафеникаво оранжев) дли и ти ги виждаш така? А за демона почти всяка вечер виждах нещо като очи бели или червени във въздуха без да има лампи герлянди и каквото се сетиш което може да отрази светлина от прозореца. И това още когато нищо не знаех за въпросния демон. Най странното беше, на едно пижамено парти, стана интрига и аз се отеглих хола където ще спим за да не се въвиличам в избор на страна кой прав кой крив и си лягам направо беше 11ч някъде и при загасянето на лампата преди да легна кърваво червени светлини наподобяващи очи втренчено гледаха към мен и аз нито да отида да светна нито да седя защото трябваше да мина покрай тях слава богу нищо свръхестествено не се случи повече. Иначе демона докато съществува в главите им уж можел да бъде в хор приемници и веднъж докато бях в тях бях много ядосана и гледах в една точка мъчейки да се успокоя и нещеш ли портомонето ми полет във въздуха като телекинеза. Искам да отбележа че след опити за телекинеза не притежавам такава, определено идва от създадения от тях демон.
  • /NellyNellyдобави коментар към: Вече не усещам само присъствие, а цели черни сенкипреди 2 годиниВече не усещам само присъствие, а цели черни сенкиВече не усещам само присъствие, а цели черни сенки07.02.2022Имам подобни преживявания но твоите са далеч по-страшни докато при мен по скоро безобидни. Дома най вероятно трябва да се освети от поп и да му се четат молитви. Може да има застояла енергия от стари собственици ако не духове(в случай че вярваш в такива). Имах приятел който вярва в демони, това идваше от майка му. Не разбрах тя ли е създал въпросния демон или някой друг в рода им. Но като цяло е напълно възможно дадена енергия да се материализира по такъв начин, енергия идваща от вяра и мисли на хора, така че не изключвам подобни присъствия.
  • /NellyNellyдобави коментар към: Появи се лице на стенатапреди 2 годиниПояви се лице на стенатаПояви се лице на стената16.12.2021Няма случайни неща, моя приятелка се опита да рисува с пирограф и несъзнателно направи Дева Мария от линии уж рисувала друго, и всичко това без да гледа от никъде. Твоето не мога да си го обясня но най вероятно е до лична енергия от страна на този които е измазвал. Надявам се се е получило при изсъхването на боята а не дни след! :)