Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мисля, че виждам бъдещето

Мисля, че виждам бъдещето

AnonimousAnonimousНовак
Мисля, че виждам бъдещето
Колкото и странно да звучи, мисля, че виждам бъдещето. Ще разкажа накратко. От малка имам нарушения в съня(това няма нищо общо, но да поясня). В тийнейджърската възраст започнах да сънувам неща, които след няколко дни, седмици или години се случват.

Някои случки са незначителни, но има случаи, в които съм сънувала доста важни житейски ситуации, които надали някой може изобщо да си помисли, че биха му се случили(дори и аз).

Тези сънища са по-различни от обикновените. Чувствам, че ги преживявам наистина и имам някакъв контрол(мога да мисля и разсъждавам в съня си). Обаче не са само сънища. Получавам дежавю и видения чрез мисъл.

Дежавюто не е нещо особено. Усещам само малки и незначителни неща. При виденията чрез мисъл е по-различно. От нищото в главата ми се появяват някакви мисли(по никакъв начин не са свързани с ежедневието ми или изобщо с нещо). Тогава емоционалното ми здраве не е стабилно, защото усещам много силна емоция, която не мога да обясня. Все едно нещо ще се случи. И това, което съм видяла, след няколко години се случва.

Това са сложни житейски ситуации, които никога не бих предвидила. За предчувствията няма да обяснявам. Мисля, че всеки понякога изпитва предчувствие, че нещо ще се случи. Моите са много чести и винаги се случват. В началото си помислих, че съм луда, но след като всичко започна да се сбъдва и то някои случаи с подробности, осъзнах, че това не е психично заболяване, а нещо, които не е естествено. Какво мислите?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#323646
Според мен си човек индиго. Прочети за тях, и съм сигурна,че ще видиш напълно себе си. Хората трябва да приемат, че има и различни хора. Вярвам,че всеки човек идва с мисия. И наистина е така, всеки идва тук, да направи светът по-добро място. Но наистина, прочети за хората индиго, най-вероятно си такава.
0
0
Nelly
Nelly
23.12.2021 00:58
Поздравления!
За по-сигурно се консултирам лично с доказал се ясновидец, за да потвърди :))
1
0