Сънувам бъдещето

Сънувам бъдещето
Всеки ден, когато заспя, сънувам нещо и на следващия ден това се случва. Имам чеството, че имам дежавю.

Това си е много страшничко и не го пожелавам на никого, защото понякога сънувам как хората умират и то как ги убиват мъчително.

И на следващия ден казват по новините, че е починал човек и то жестоко.

Моля този, който знае как мога да не сънувам вече бъдещето, да ми пише.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
АЛЕКС  АНГЕЛОВ
ЗДРАВЕЙТЕ, АЗ СЪМ ДЕТЕ НА 13 ГОДИНИ. СЪНУВАМ БЪДЕЩЕТО ВЕЧЕ ОТ 3 ГОДИНИ И МНОГО СЕ ПЛАША ОТ СЕБЕ СИ. ВИЖДАЛ СЪМ И СЪМ КОНТАКТУВАЛ СЪС ДУХОВЕ. ХОРА МИ СЕ ПОЯВЯВАТ В СЪНИЩАТА МИ И МИ РАЗКАЗВАТ КАК СА ПОЧИНАЛИ ДОРИ СЪМ ВИЖДАЛ НЕ ВЕДНЪЖ ЧЕРЕН СИУЛЕТ КОЙТО МИ КАЗВА ИМЕТО И МИ КАЗВА ДА УМРА. ДОРИ МНОГО ЧЕСТО ЧУВАМ ГЛАС:ЗА ДАРБАТА ТРЯБВА ДА ПЛАТИШ ЦЕНА!!!! САМО ТОВА ЧУВАМ ИЗВЕДНЪЖ И МЕ Е СТРАХ МНОГО. МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ?
0
0
сънчо
сънчо
02.06.2016 00:19
аз сънувам бъдещето и то доста сцени и моменти мисля че е за добро. Казвам се цветан новак и мисля че се получиха от няколко токови удари силен удар по челото .
Аз си мисля че мозъка ти подсказва ситуации в които трябва да избираш но си мисля но до 1-2 години ще започна да контролирам това умение и да го приемате .
4
0
Анонимна
Анонимна
26.07.2015 15:30
Имената на градовете бяха на живущите, единствени негови близки - жената, с която живееше в единия, и сестра му в другия.... Това за убийството - ще остане загадка ....
0
0
Анонимна
Анонимна
26.07.2015 15:27
Успокоих се. Не съм сама... От години съм все така и хубаво, и лошото, което сънувам се сбъдва. Ще разкажа сън, свързан с последващо събитие такова. Първа нощ - сънувам убийство на мъж. Аз само наблюдавам. Втора нощ - сънувам, че влизам в стаята, виждам го. Говори ми глас - неговия /без да мърда устата си/ и ми казва имената на 2 града, че иска аутопсия, иска погребение, иска да си отиде - "Намерете ме!". До сега не споделях и сама се убеждавах после за показателния ми сън... Този път споделих... Бях разтревожена, че трябваше да помогна, а не знаех как. Молех се. След 2 дни го намериха. Живееше на съседната улица. Не бяха го виждали месец.... Това не ми единствения случай. Разликата е, че този път разказах на 3-ма мои близки... Просто имах нужда...А искам това да спре!
3
0
miqli16
miqli16
10.07.2015 15:59
Още не е доказана тезата, че съществуват пророчески сънища. Разбира се не се опитвам да те нарека лъжкиня или нещо подобно. Сънищата, правилно разтълкувани могат да ни кажат много за нашето душевно и физическо състоние. Но ако решиш да разнищиш мистерията, във никакъв случай не хори на врачка, по-добре намери някой добър псилог, не намеквам, че си луда, но такъв квалифицитан човек, може да разтъкува правилно сънищата ти.
0
4
miqli16
miqli16
10.07.2015 16:00
Сори за правописните грешки.
1
0
stempz
stempz
28.11.2013 14:35
Той живота е един сън ,но малко хора го осъзнават,всъщност понятието време,не съществува,докато 'спиш'-душата ти или друго понятие да кажем биополето ти се рее из астрала,можеш да станеш свидетел на вероятни случайности,които пристигат в материалният свят,следствие на мисловни форми!когато получаваш дежа ву-вибрациите в твоето съзнание отчитат видяна вече комбинация от деиствия,като в шаха,виждаш 10 хода напред и може да избираш комбинации и варианти,ти си като свидетел на произшествието,просто го отчиташ,но не може да му влияеш,понеже си трета страна и не отговаряш за чужди деиствия
2
0
Мира
Мира
27.11.2013 21:56
Не сте сами момичета, аз също имам подобни сънища.Мой приятел също сънува бъдещето.Той смята, че това е дарба.Аз честно казано не знам дали е дарба, не знам на какво да вярвам и на какво не.Вярвам на себе си!Не мога да си обясня нищо.Има хора, които не сънуват нищо.Аз сънувам всеки Божи ден, дори ми се случва да сънувам по два или три пъти на нощ.
2
0
Анатас Красимиров
Анатас Красимиров
25.04.2013 01:00
Аз пък моля някой да ми каже как аз да сънувам бъдещето. спокойно не ми пука кат убиват някого аз съм безмилостно създание.
2
1