Помощ Любов...

Помощ Любов...
Аз съм на 17 години и отдавна бях гадже с едно момче,но така се случиха нещата, че трябваше да скъсаме и се разделихме.След това той много искаше пак да пробваме и да се съберем, но аз не бях готова за това.

В крайна сметка винаги си пишехме като приятели и всичко си споделяхме и лошо и хубаво.А наскоро той беше скъсал с някакво момиче,което много го е наранило и той не беше на себе си(така да се изразя).

Един месец след като беше скъсал с нея ми каза, че му липсвам, че иска да стане нещо между нас и аз го приех, защото наистина го искам вече.

Бях много щастлива и се уговорихме на два пъти да се видим и окончателно да решим,но и двата пъти той имаше работа,но ми каза,че му е много гадно,като трябва да ми откаже.

Каза ми да изчакаме малко, за да се съвземе и щял да ми каже кога да се видим. Но на следващия ден той просто изчезна изненадващо и не ми говори и не ми вдига телефона си.

Все пак от един общ приятел разбрах,че се е отказал от връзките, защото винаги е бил нараняван.Аз не след дълго се отказах да му звъня,защото реших, че му трябва време.

Минали са оттогава поне два месеца и вече не знам дали ще ми проговори,дали ще му мине,а ако му мине дали няма да го е срам или нещо от сорта, за да ми говори.Какво да направя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
славк
славк
07.09.2014 00:35
Дано да не прозвучи много жестоко за теб защото усещам че все още таиш някакви чувства към това момче,но моят съвет е да продължиш нататък без да се питаш какво би станало.Ти си в най-чудесните и безгрижни годинки,живей си живота не се оставяй друг да го ръководи,защото дори и да не ти се обажда това момче все още движи животати,а не си струва той не е единствен.Затова мило дете не губи и минутка от купона който е около теб.
2
0
Боби
Боби
21.02.2014 19:18
Продължи напред.Може да е намерил друга и за това да не ти отговаря.
0
0
чоми
чоми
10.02.2014 23:04
Продалжавай смело напреде такива самовлюбени страхливци дето нямат куража да си дигнат телефона с лопата да ги ринеш,забрави го
6
0
Ани
Ани
07.04.2013 15:59
Виж мила,няма смисъл да се измъчваш толкова.Още си млада и тепърва ще се влюбваш,а ако съдбата е решила че това не е човекът,то ти ще го срещнеш.Горе главата,когато и ако е готов той ще ти се обади но не таи напразни надежди!
3
0
Адриана
Адриана
02.04.2013 14:22
Аз имам почти същия проблем .. наистина е много гадно така !! обаче виж направи като мен .. дай му малко време и докажи, че си стабилно момиче..Като го видиш поздрави го , питай го "как е " просто като приятели..той ще осъзнае каква си и какво е загубил и ще се оправи всичко .. ако не ще намериш по-добър !! :)
0
1
Ekaterina
Ekaterina
01.04.2013 20:39
Ами щом така ти е казал, а после е изчезнал може би е имал някакъв план. Довери се продължи живота си, колкото и да ти е кофти ако нещо ще се случи времето ще покаже. Младисте за да се отчайвате от любовта скоро ще му мине... въпроса е че когато се осъзнае и те потърси ти как ще го приямеш. Но има и вариянт да се промени и да не е същия човек в такъв случей ще е по добре да забравиш за него.
0
0