Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Една лична история за истински страх

Една лична история за истински страх

Една лична история за истински страх
Здравейте ! Искам да споделя лична история защото знам , че ще има хора , които ще ме разберат и по някакъв начин ще ми помогнат . Всичко започна от черната (за мен) дата 8 август . От тогава до сега живота коренно ми се промени . Прибирах се от почивка със семейството , всичко беше спокойно и весело , докато не си отворих съобщенията .

Бях заплашена от незнаен младеж , който никога не съм виждала . Сякаш ми се заби остър нож в сърцето и незнаех на кой свят съм . 2 седмици не съм спала и съм сънувала кошмари , едва съм взимала залъци . Баща ми ме води по психолози , води ме при една баба да ми бае. За радост на всички нещата се оправиха защото ме беше обхванала параноята , че някой постоянно ме следи.

Дълго време бях спокойна и щастлива но тук от един месец отново страха ми се завърна . Имам чувството , че ако се срещам и излизам с хора ще ми направят нещо лошо , постоянно имам лоши и черни мисли в главата , напоследък съм много напрегната , претиснена и нервна , просто спокойствие няма .

Искам да имам контакт с хората но страха ме спира и сякаш ме контролира . Надявам се да ме разберете защото съм сигурна , че не съм единствения човек с подобни проблеми . Благодаря предварително на всеки , отделил време да прочете личната ми история и се надявам да получа съвети , които да ми помогнат да превъзмогна този страх , който се е вселил в мен .

Още веднъж искрено и от сърце благодаря на читателите , отделили от своето време да прочетат историята и да ми помогнат с ценни житейски съвети . Пожелавам Ви всичко хубаво да Ви се случва !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
зло при зло да иде
зло при зло да иде
30.04.2016 19:18
Направена ти е магия!!!Вържи си червен конец..ама конец не някви мижави гривнички....Вържи в дома си червен конец на всички врати и на всички близки...ако не ти повярват...лошо за тях,а ти си вържи червен конец и на двете ръце....нещата ще се оправят,от опит ти казвам!
0
0
Вели
Вели
25.12.2015 02:57
Аз като съм сама където и да е все имам чувството че има някой който ме наблюдава и следи... Аз не вярвям в духове и т.н. като съм със приятели също понякога имам лошото чувство че някой ме наблюдава просто се правя че нищо няма и не се обръщам от страх да няма нещо зад мен и като вече съм в напрежение се обръщам и няма никой . Малко ме е страх от тъмнато защото въображението ми играе номера и си представям че някой е наоколо това ме подлудява като съм навън като е тъмно като тръгна да се прибирам тичам със светкавична скорост , защоо мисля ,че има някой зад мен ! Някой да има идея какво става и защо се случва това ?
1
0
Вики
Вики
31.05.2015 00:43
Аз също имам същия проблем. Не си единствената.Нямам никакъв контакт с никой . Понякога страхът идва и си отива но при мен се връща. И ето на нещата станаха по лоши..Първо имах чувството че някой ме следи и постоянно бягах . После почнаха и привидение - страшни. Човек едвам успява да ме успокои . Аз също желая помощ ..
0
0
кали
кали
28.12.2014 23:18
Момиче направена ти е магия !!! Внимавай !!!
0
1
geshata86
geshata86
28.12.2014 22:39
Страховете ни са най-големите ни врагове! Те ни обземат по-бързо и по-лесно от всички останали чувства и достигат чудовищни размери. Това ги прави чувствата, които можем най-лесно да визуализираме и съответно да материализираме. Без значение, дали това са фобии, страх от хора, събития, страх от смъртта или ревността, като страх от изневяра... Страховете ни обземат и се сбъдват, защото ние им позволяваме това. Те са плод на нашето въображение и за да се преборим с тях просто трябва да спрем да ги "храним". Отделно, истински пълноценен човек е този, който успее да разбере своята същност, преборвайки страховете, комплексите си и всички ограничения, които сам (съзнателно или не) си налага. Познанията на човек за самия него, за света, за вселената и за духовната същност, която обединява всичко го кара да обръща внимание на истинските, смислени неща от живота. Познанието и духовното извисяване правят така, че страховете, омразата и всички други лоши чувства да отстъпят, за да заживее човек пълноценно и хармонично, в мир със себе си и всичко около него. Мислете позитивно и правете добро! Това е най-добрият начин да привлечете към себе си същите тези неща и да оставите страховете си на заден план.
1
0
Име
Име
28.12.2014 21:10
Когато ди мислим лоши неща и такива ни се длучват...започни да мислиш по-позитивно и гледай от хубавата страна на нещата дори и да няма такава ти ще я намериш сигурна съм.Просто повиарвай в себе си бъди по-доверчива,но не прекалено
0
0
Флауърбомб
Флауърбомб
26.12.2014 23:12
Много често се случва тези, които си правят шегите, били те телефонни или чрез съобщения, да са диви селяни. Не бои се, другия вариант някой пубер да е решил да си направи еднократна шега с теб. Гаранция ти давам, никой нищо няма да ти стори. Живей си спокойно.
2
0
M. G.
M. G.
26.12.2014 11:18
Виж не се бой!Ако искаш си вземай нож или нещо др. но искам да ти кажа,че някой от твоите приятели си е направил шега с теб под друго име.Не се страхувай,мисли позитивно и се моли на бог
3
1