Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Помогнете, моля! Как да разтълкувам съня си

Помогнете, моля! Как да разтълкувам съня си

Помогнете, моля! Как да разтълкувам съня си
Здравейте, сънувах как мои колеги ме помолиха да им помогна да си купят билет за влака. Не живеем в българия а те не знаят езика. В един момент бях пред автомата за билети а в следващия вече не можах да сляза от влак. Притесних се понеже мислех че нямам пари, поне да си взема билет и за мен за да не ме глобят.

Беше тъмно, не знам защо бръкнах в чантата си опипах друга чанта в която имаше пари, доста пари. Доста бързахме защото видяхме или чух и аз не знам точно как убиват едно момиче на гарата на която мисля, че по-по грешка попаднахме. Минахме от другата страна на гарата и трябваше да се крием докато дойде влак за на обратно, но не знаехме и къде точно да чакаме.

Заобиколих ме гарата и видяхме хора с деца. Искахме да ги попитаме къде да чакаме а те ни викаха да не ги занимаваме но накрая жената каза къде да отидем. Там където бяха хората беше ден а преди да ги видим и след това нощ. Сега вече бях сама, не знам къде са останалите не ги виждам но ги усещам. Слязох на мястото от където всъщност бягахме заради у убитото момиче. Там видях 2 спрени линейки без сигнални лампи и един мъж който тъкмо прибираше нещо в линейката. Попитах гу тук ли трябва да чакаме влака за града в който отивахме и какво се е случило, а той ми показа часовника на гарата.

Беше 6. 27 сутринта не знам от къде разбрах, че нашият влак ще дойде в 6. 37. Тръгнах да викам другите а мъжът от линейката си мърмореше " нищо лошо, нищо лошо". После усетих как нещо ме дърпа и може би точно тогава се събудих но знаех, че той ме е дръпнал с някакво въженце което не знам как беше закачено за дрехата ми.

Знаех, че е убил и мен но вече бях будна. Събудих се в 4. 37 ч. Градише ми се ужасно много. Станах и дълго време не можех да разбера сънувам ли или нещо се случва на истина. Едно от момичетата кокто беше с нас беше бивша колежка и бременна Всичко което чувах в съня си беше на езика на държавата в която живея, а аз всъщност също не съм на Ти с езика. Не знам как да тълкувам този сън. Но знам, че беше много реален. Ако можете моля, бихте ли ми помогнали с тълкуването.

Сърдечни поздрави
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати