Помогнете, моля! Как да разтълкувам съня си

Помогнете, моля! Как да разтълкувам съня си
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте, сънувах как мои колеги ме помолиха да им помогна да си купят билет за влака. Не живеем в българия а те не знаят езика. В един момент бях пред автомата за билети а в следващия вече не можах да сляза от влак. Притесних се понеже мислех че нямам пари, поне да си взема билет и за мен за да не ме глобят.

Беше тъмно, не знам защо бръкнах в чантата си опипах друга чанта в която имаше пари, доста пари. Доста бързахме защото видяхме или чух и аз не знам точно как убиват едно момиче на гарата на която мисля, че по-по грешка попаднахме. Минахме от другата страна на гарата и трябваше да се крием докато дойде влак за на обратно, но не знаехме и къде точно да чакаме.

Заобиколих ме гарата и видяхме хора с деца. Искахме да ги попитаме къде да чакаме а те ни викаха да не ги занимаваме но накрая жената каза къде да отидем. Там където бяха хората беше ден а преди да ги видим и след това нощ. Сега вече бях сама, не знам къде са останалите не ги виждам но ги усещам. Слязох на мястото от където всъщност бягахме заради у убитото момиче. Там видях 2 спрени линейки без сигнални лампи и един мъж който тъкмо прибираше нещо в линейката. Попитах гу тук ли трябва да чакаме влака за града в който отивахме и какво се е случило, а той ми показа часовника на гарата.

Беше 6. 27 сутринта не знам от къде разбрах, че нашият влак ще дойде в 6. 37. Тръгнах да викам другите а мъжът от линейката си мърмореше " нищо лошо, нищо лошо". После усетих как нещо ме дърпа и може би точно тогава се събудих но знаех, че той ме е дръпнал с някакво въженце което не знам как беше закачено за дрехата ми.

Знаех, че е убил и мен но вече бях будна. Събудих се в 4. 37 ч. Градише ми се ужасно много. Станах и дълго време не можех да разбера сънувам ли или нещо се случва на истина. Едно от момичетата кокто беше с нас беше бивша колежка и бременна Всичко което чувах в съня си беше на езика на държавата в която живея, а аз всъщност също не съм на Ти с езика. Не знам как да тълкувам този сън. Но знам, че беше много реален. Ако можете моля, бихте ли ми помогнали с тълкуването.

Сърдечни поздрави

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати