Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Необичаен сън, помогнете да го разтълкувам

Необичаен сън, помогнете да го разтълкувам

Необичаен сън, помогнете да го разтълкувам
Здравейте! От много време сънувам абсолютно всяка вечер без да спирам, но напоследък сънищата ми стават все по-объркани и объркани. Ще ви споделя последния си сън.

Всичко започна, когато разни мои познати започнаха да нахлуват в задния ми двор, аз се опитвах да ги спра, ала те прииждаха.

Беше топъл майски ден, като днешния. Изведнъж всички се пренесохме на главната улица и започнаха да се появяват хубаво облечени момичета, а след тях и момчета в спортни коли. Започнаха и гонки с автомобилите, след което от всички момчета, които бяха голи до кръста и с кожени панталони, аз разпознах едно, момчето което много харесвах преди половин година. Той ме привика при себе си в колата и аз се качих, но забелязах на задната седалка две пияни момичета. Той ме успокои и не им обърна внимание, след което ме взе в обятията си. Следващото действие отново се разви в същата кола, но този път бях със сегашния си приятел и му се карах, как в съня ми момчето беше друго и ме прегръщаше.

Всичко това изчезна и се пренесох в странно превозно средство наподобяващо микробус, който беше управляван от мой роднина. Около мен се оказаха много мои близки приятели и се движехме по стръмен път. Следващото изумително събитие бе фактът, че аз се озовах с цяла шепа екстази и започнах да ги пия. После осъзнах, че няма къде да ги скрия и ги изхвърлих през прозореца на буса. На по следващ етап се озовах в танцувална зала и се регистрирах за балетно състезание. Отново около мен имаше много познати и така се събудих. . . . Моля, ако някой има разумно обяснение поне за едно от нещата, нека коментира !

Благодаря за вниманието !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
20.05.2018 12:51
Ще ти дам съвет за тълкуването на сънищата по принцип. Винаги обръщай внимание на емоциите, които изпитваш по време на сън. Това са емоции, които в действителността потискаш или пренебрегваш. Как се чувстваш, когато общуваш с един или друг човек в съня си? Кой те притеснява, кой те изнервя, кой те кара да се чувстваш добре. Това са все чувства, на които не си позволила да се изявят. Къде искаш да отидеш, щом сънуваш коли и превозни средства? Предстои ли ти нещо важно? Тези подробности могат да обяснят съня ти.
2
13