Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Смениха ми сърцето...

Смениха ми сърцето...

Смениха ми сърцето...
Здравйте, напоследък доста често сънувам, не, че и преди не сънувах, та реших да започна да споделям какво, по принцип моите сънища са малко объркващи и накъсани, но ето последния ми спомен от последният ми сън от снощи. Сънувах, че съм болен от сърце и единственото решение е смяната му, сънувах как лежа на масата, но в същото време си мисля, че беше друг човека защото аз наблюдавах процедурата, някъкъв лекар китаец беше този който извършваше процедурата.

Спомням си, че гледах главата си а отдолу сърцето, китаеца започна да реже все едно имаше някъкви конци свързани към клапите на сърцето и го махна много бързо, след това сложи нещо кръгло, метално, предполагам това беше заместника и аз започнах да местя някъква ръчка нагоре надолу за да започне въпросния метал да работи, отстрани когато погледнах имаше някъква машина на която имаше някъкви прозрачни маркучи в които явно миаваше кръвта и докато наблюдавах как се движи, след това сякъш заседна и натам ми се губи вероятно не е било успешна операцията и съм се събудил.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
20.04.2018 15:18
Видиш ли насън кърваво сърце, значи че някой ще те засегне много с голяма истина или ще те обиди. Получиш ли в съня си сърдечен удар, значи ще имаш щастлив живот и дълголетие, ще се радваш на вест. Бие ли силно сърцето ти, значи ще те излъжат или ще имаш не истински приятели. Тежест или болки в сърцето в съня ти е знак за тревоги и здравословни проблеми.
0
0