Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Сърцето ми се къса от мъка. Не мога да забременея...

Сърцето ми се къса от мъка. Не мога да забременея...

Сърцето ми се къса от мъка. Не мога да забременея...
Здравейте на всички. Жена съм на 22 години, имам връзка с мъж на който много държа и обичам. Преди година решихме да имаме бебе. Не се получи 3 4 месеца и реших да посетя акушер-гинеколог, гледа ме с ехограф и каза че имам поликистозни яйчници и ми назначи полови хормони, и ме прати на ендокринолог, там пуснахме щитовидни и бяха в норма. Само тестостерона беше малко над нормата, но лекаря каза че всичко е наред и няма нужда от лекарства. Пуснахме спермограма и беше много добра. Успокоихме се и почнахме отново с опитите, но ето че вече мина година и бебето не идва.

За ноември цикъла ми закъсня 10 дена, на 8 ден направих тест и имаше съвсем бледа черта, но след два дни ми дойде. Приех го много тежко, вече не се сдържам, навсякъде около мен виждам бременни жени, майки с колички, а при мен не става. Правили сме и стимулация Септември с Клостилбегит, проследихме как хубаво растеше фоликула, когато стана 21 мм ми биха Прегнил за да си спука, и ни казаха да действаме в следващите дни. Много надежди имах тогава, бях почти сигурна че ще настъпи бременност, но не дойде ми като по часовник. Не издържам, какво да сторя не знам, какво е това наказание„„
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Bez ime
Bez ime
05.05.2016 14:43
Zdr.kolkoto iskas ne stava trqva mnogo spokoina dasi dane mislis zabebe ce vseki mesec cakas stesi mahnes tova ot glavata nqmq da mislis dali ste stane ili ne 2 godi nqmqh bremenos slet pirvata bremenost stom vsickotiye normalno ste stane
0
0
Iv
Iv
27.01.2016 15:54
При мен беше същото 2 години - клостилбегит, прегнил и накрая цветна снимка за отпушване на тръбите въпреки че на видеозона не се виждаше запушване. Съвет от гинеколожката ми да оставя всички изследвания и да замина с мъжа ми на почивка някъде надалеч за поне една седмица и точно тогава се случи. Звучи малко като на приказка но на втория месец след цветната снимка забременях. Успех :)
0
0
sky
sky
11.12.2015 07:31
s.kribul, skribina
0
44
Пламена M.
Пламена M.
08.12.2015 16:54
Мила, не се притеснявай, просто явно сега не е моментът. Лично моето мнение е, че ви е твърде рано, но щом сте взели решението, добре. Всяко нещо в този човек става тогава, когато е писано. Виж - има и жени, които забременяват и на 40. Мисля, че ако се постараеш да се успокоиш, всичко ще се нареди.
11
5