Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Падна ми кътен зъб с лека форма на сърце

Падна ми кътен зъб с лека форма на сърце

Падна ми кътен зъб с лека форма на сърце
Здравейте, пиша разтревожена от снощния ми сън. Сънувах че ми се разклати кътен зъб, тръгнах към зъболекар, баща ми също ме придружи. Стигнах там, седнах на зъболекарския стол, а зъболекарят рисуваше една кола на един компютър, явно се занимаваха и с коли. Докато чаках ми падна кътния зъб и аз си казах еее. . . . и го погледнах, беше с лека форма на сърце, от едната страна леко потъмнен, все едно има кариес.

След което баща ми каза на уж зъболекаря, който също се занимаваше и с коли, че иска да смени застраховката на колата на мое име (изкарах книжка преди около 3 месеца). Каза му нещо от сорта че иска да фигурира само първото му име и зъболекаря му каза нещо от сорта на:-"ако ти направиш катастофа-смърт за нея, ако тя направи катастрофа-смърт за тебе. :x: ".

Декември месец сънувах че ми пада преден зъб, бях сънувала преди че само ми се клатят зъби, но тогава сънувах че и пада. След може би около седмица, здравето на дядо ми се влоши и почина на бъдни вечер. Очаквахме това да се случи, защото имаше Паркинсон и беше вече много отпаднал, просто не очаквахме да е по празниците точно. Вие какво мислите за съня?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
23.02.2014 15:41
Сънят пиказателен-вече имате опит.Пророческите сънища могат да бъдат пресечени-ставайки,преди да стъпите на земята от леглото кажете три пъти'Накъдето ноща-натам и съня'.Станете и измийте лицето си със студена вода и кажете"Накъдето водата натам и съня". Още сущият ден отивате при отчето и си поръчвате меса за здраве за себе си и за човека,който сте сънували.А сега,как да ОТКУПИТЕ сънуваното-Василеви молитви за здраве,пости девет дни,само плод и зеленчук,за вас и близките ви.Девет дни подред,докато постите,първа трябва да влизате в църквата сутрин,когато я отварят,палите си свещички за здраве,за себе си и баща ви и за всички роднини,нечетно число свещи!!!т.е.ТРИ.Излизате,дайте милостиня,монети дребни и не говорете с непознати пред църквата.Другото нещо е да се кръстите,даже баща ви,дори да сте кръстени вече,вземете си ново име,което да знаете само вие,не го казвайте на никого!!!Това ще е закрилата ви.Желая ви всичкоДОБРО,БОГ ДА ВИ ЗАКРИЛЯ!!!
0
0
Тити
Тити
17.03.2014 15:27
Ще се кръстя Тиана например.:D
0
0
Тити
Тити
22.02.2014 18:01
Когато сънуваш,че ти пада зъб и ,че те боли,значи това вещае смърт на близък човек,до колкото съм чувала,но останалото не мога да го разтълкувам.Съжалявам. :(
1
0