Близо до сърцето

Близо до сърцето
Честито Рождество Христово. Пожелавам на всички една вълшебна Коледа.

Сънувах, че лежим прегърнати с един мой приятел в легло и сме се завили с голям бял юрган. Той беше положил главата си върху гърдите ми, от ляво, близо до сърцето ми.

Може ли някой да ми каже какво означава това? Значи ли, че ме обича или означава, че аз го обичам? Защото той е в сърцето ми, но не знам дали аз съм в неговото ?

Моля ако някой има мнение - нека го сподели. Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Radost7
Radost7
27.12.2009 18:12
Много е сложно за обяснение това, което се случва между нас.
Дала съм му ясно да разбере, че не си лягам с други, а за да ми бъде гадже трябва и той да ми каже, че съм единствена за него.
Колкото и нескромно да звучи, аз съм много сладка и приятелите ни и познатите ни постоянно подмятат, че нищо не биха ми отказали (те не знаят за нас). Той се дразни и затова не ми вярва - все още ми няма доверие. Всеки, който разбере, че съм без гадже, ми казва:''Как може да си толкова красива и да си сама ?''Но за мен красотата до някъде си е проклятие. Не мога да се отърва от досадници. А аз искам само един.
0
0
SKROMNO_NADAREN
SKROMNO_NADAREN
27.12.2009 16:27
Здравей. Отново виж, аз забелязах, че този човек го споменаваш, че е един твой приятел ? Не посочваш конкретно гадже ли ти е или пък един от всичките, с който си спала. Ми то много ясно, че няма да ти го каже, защото не е сигурен в теб, нали се сещаш ?
0
0
Radost7
Radost7
25.12.2009 21:50
Спала съм вече с него – няколко пъти. Знам, че не съм му безразлична, но той се страхува да ми го каже, защото си мисли, че няма да ми е интересен вече. А това не е така, но той не го знае.
Много ти благодаря за мнението, много се зарадвах.
Дано и при мен да стане същото, както и при теб.
0
0
SKROMNO_NADAREN
SKROMNO_NADAREN
25.12.2009 21:10
Здравей и аз съм имал същия сън и знаеш ли какво стана, ами оженихме се с момичето.
0
0
SKROMNO_NADAREN
SKROMNO_NADAREN
25.12.2009 21:01
Виж сега, първо искам да те попитам спала ли си с така наречения приятел, защото ако не е станало, значи това ще стане и аз съм имал същия сън.
0
0