Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах стара приятелка

Сънувах стара приятелка

Сънувах стара приятелка
Сънят започва така. Аз съм в Англия, работя в склад. Това реално отговаря на действителността в момента. Както обстановката е този склад се появява едно момиче. То беше от съседен клас, бивша приятелка на мой приятел. Приятели сме, след като се преместихме да учим в друг град, не поддържаме контакт. В съня я попитах какво прави тук, нали работи в едно кафене в града в България. Не помня отговор. Питам я за нейната най-добра приятелка и моя приятелка къде е и в следващия момент и тя се появява.

В следващия момент първото момиче предлага да отидем да ядем през работното време и аз веднага се съгласявам. След това вече сме пред маса отрупана с най-различни неща. Не знам яли ли сме и какво сме говорили. Само двамата сме. Второто момиче го няма. Следващия момент вече вали дъжд. Аз съм навън под дъжда. Мокри ме. Говоря по телефона. Искат да ме уволнят защото съм излязал от работа. Питат ме имам ли двуги провинения. Казвам им само, че мириша. Пиша от профила на моята приятелка(гадже). Момче съм. 21 години. Защо се появи точно това момиче? Какво общо имам с нея? И как всичко се връзва с работата?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
дончо
дончо
15.08.2016 18:43
Мисля, че сънят ти подсказва, че ти престоят финансови трудности. Вероятно появата на момичето от България е знак, че трябва да търсиш късмета си тук.
6
17