Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Помощ! Съсед тормози психично болната ми сестра

Помощ! Съсед тормози психично болната ми сестра

Помощ! Съсед тормози психично болната ми сестра
Моля ви, помогнете ми, сестра ми е диагностицирана с тежко биполярно афективно разтройство и шизоафективно. . . Съседът ми постоянно подлага психически тормоз над нея, обижда я на обществени неща, споменава състоянието и, подтиква я към самоубийство.

Не веднъж съм ставал свидетел на думите ''ей улаво сложи си края стига мъчи всички''
Опита самоубийство, лежа в психиатрия, състоянието и е тежко той го влошава. . това е всеки ден.
Колко жалби в полицията - нищо, един порочен кръг. Не мога да я гледам как страда заради един идиот, моля ви кажете какви права имаме, какво да правим, тя спи по цял ден, ако стане плаче, когато беше в мания беше агресивна, но този прекалява дойде от някакво село почна с обидите от първия ден. . Обиди я - самонаранява се.

НЯМА ДА ГЛЕДАМ КАК СОБСТВЕНАТА МИ КРЪВ СТРАДА ЗАРАДИ ЕДИН БОКЛУК - МОЛЯ ВИ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Zora_15
Zora_15
27.03.2017 20:46
Продължавайте да се обаждате на полицията, все някога трябва да Ви обърнат внимание. През това време говорете и с останалите съседи, може би има как да ви помогнат. Потърсете помощ от близките и приятелите си. Можете и да се преместите, ако се налага. Или просто му ударете един...
0
0
Cvetelina
Cvetelina
30.07.2016 18:36
Обадете се на полицията колкото пъти трябва, докато този олигофрен не спре. Ако е млад явно просто му е кеф да се закача с нея и няма акъл, ако е стар е някаква дърта пияница, която заслужава затвор! Ако трябва ще се преместите в друг град или квартал, ваше си е решението, ако трябва ще се и сбиете, тя ти е сестра и ти си длъжен да я защитаваш независимо какво става.
0
0
Александра
Александра
22.07.2016 00:26
допитайте се до адвокат, от един учебник помня че пишеше нещо точно за правата на човека, че нямаш право да накърняваш нечие достойнство или нещо такова
0
0
Просветената
Просветената
19.07.2016 01:39
Сестра ти е влюбена в този човек затова прави така. Така мисля аз,а вие питалили сте я защо толкова се засяга от нейните думи?
2
19
leary
leary
19.07.2016 08:01
Ти акъл имаш ли, въобще?! Как можеш да си помислиш подобно нещо? Ти знаеш ли какво да имаш подобно заболяване, нещо чел/а ли си на тази тема? Знаеш ли какво е биполярно ШИЗОИДНО разтройство? Хайде, моля ти се, прочети нещо, писък съм за адекватен отговор, не, за да чета простотията на хора, които видно нямат никаква представа какво пишат..
2
1
Пламена M.
Пламена M.
18.07.2016 18:03
Ами поговори с него или се преместете. Това не е нормално! Посочи му адекватни доводи, за да те разбере. Ако ли не за сестра ти ще трябва специализирано заведение...
7
0
leary
leary
19.07.2016 08:06
Говорили ли сме хиляди пъти, човека е невъзпитан и ниско интелигентен, при всяко нейно излизане са подигравки и псувни заедно със заплахите, тя си загуби работата заради него.. няма начин.. намерихме начин по съдебен път.
3
0