Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дяволът в мен....Той ми говори,изтощава ме и ме тормози!

Дяволът в мен....Той ми говори,изтощава ме и ме тормози!

Дяволът в мен....Той ми говори,изтощава ме и ме тормози!
Здравейте! От 3 дни насам, всяка нощ сънувам Дяволът. Сънищата са толкова реални, че се събуждам със стрес от тях и дори в реалноста той ми се привижда около минута преди да се разсъня. Насън ми говори със страшен глас, кара ме да правя отвратителни неща. Дори ме кара да правя се*с с познати хора с които сме приятели. Кара ме да кълна хората, да им говоря и правя извратени неща. . .

През целия ми сън е вселен в мен и действа чрез мен, а преди да се събудя се открива излиза от мен, събуждам се и го виждам. Освен, че не се наспивам, през целия ден се чувствам тотално изтощена, изморена, нямам сили за нищо. Не ям, имам пълна загуба на апетит и желание за каквото и да е. Дори приятелите ми казват, че гледам странно и дори плашещо. На всичкото отгоре започна да ми се причува и през деня. Сякаш същия глас от съня ми го чувам и през деня. Вече започнах да си мисля, че имам нужда от психиатър или екзорсист. Моля помогнете, ако някой от вас е преживял такова нещо.
П. С. Не съм гледала никакви филми на ужасите или някой да ми е разказвал страшни истории.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
лиза
лиза
09.07.2016 17:02
и аз съм така и даже не мога да спя и през нощта
0
0
Ториян
Ториян
07.07.2016 12:20
Да преди и на мен ми се случваше така,само дето не го сънувах през деня ми говореше в главата и ме караше да правя ужасни неща.Един ден по National Geographic даваха едно предаване за този феномен и там казаха, че трябва всеки ден като започне да ти говори да му казваш ''изчезни, остави ме намира'' аз започнах да го правя и вече наистина съм по-добре и не съм чувал този глас от години.Надявам се да успееш да се пребориш :)
4
0
Diavolaaaaaatttttt
Diavolaaaaaatttttt
07.07.2016 11:05
Ужас.Това продължава.Снощи дори не могах да се събудя.Сякаш ме задушаваше.А за името не знам и аз защо се писах така.Дори мисълта да отида на църква ме отвращава.Не искам да стъпвам там.
1
0
maria
maria
07.07.2016 12:15
Нормално е да те отвръщава,никой обладан не обича църквите. Но според мен се обади на Гелемнов да ти помогне,направи го, докато можеш сама да ходиш,докато можеш да говориш..
1
0
maria
maria
06.07.2016 23:31
Лоши новини за тебе,ти наистина си обладана! Трябва да потърсиш екзорсист,имам му номера на отец Гелеменов.
Приживявала съм някакви неща ,но твоите неща са брутални. Дори веднъж на пердето ми се появи фигура на козел с рога .. така,че разбирам какво ти е.
Но имам въпрос защо си,се писала " дяволът" ? А в същото време казваш,че те тормози? Иначе имам познания за демони.
6
16