Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»В съня ми той ме харесваше

В съня ми той ме харесваше

В съня ми той ме харесваше
Снощи сънувах че съм у дома и мой приятел (с който се знаем още от детската градина) ми е на гости, но той е влюбен в мен (а в живота това е НЕВЪЗМОЖНО! ) и постоянно ходи след мен. Но на мен не ми писва от него и накрая на съня аз отговорих на чувствата му.

Който прочете това и знае какво означава да комемтира и да ми онясни, защото съм много объркана.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Нели89
Нели89
14.08.2016 17:24
Наблюдавай сънищата си и си ги записвай. Ако сънят ти не се повтори повече, вероятно е бил случайност и е свързан с някакви събития от деня ти, филм, който си гледала или др. Ако обаче започне да се появява често, значи този човек мисли за теб.
1
0
Роуз
Роуз
13.08.2016 12:58
Според мен ти просто го харесваш.Аз също веднъж сънувах момчето което харесвам. В съня ми той също ме харесваше. Което е твърде малко вероятно. Сигурно е напълно нормално.
1
1
Линда
Линда
12.08.2016 22:00
Мило момиче,аз съм в подобна ситуация,сънувам момчето което харесвам,че се гушкаме и т.н. Нещо което е много малко вероятно да не кажа невъзможно да се случи. Та казват,че ако сънуваш някого,той си мисли за теб,или че чувствата ви са може би споделени. Надявам се да е така наистина ,но не знам със сигурност и не искам да ти давам напразни надежди, но ти пожелавам ако го искаш да ти се сбъдне :-)
2
0