Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дяволът ме преследваше...

Дяволът ме преследваше...

Дяволът ме преследваше...
Здравейте, обръщам се към вас уважаеми читатели с надеждата, че някой ще успее да ми помогне да разгадая няколко мои сънища. Сънувах че ме преследва Дяволът и в момент на безпомощност започнах да се моля и в този момент се събудих. . . беше 3 и 10 сутринта. На следващата вечер отново сънувах че той ме преследва и изпитва удоволствие от моя страх, започах отново да се моля и отново се събудих. . . часът беше 3 и 5. . На 3-та вечер сънувах че съм в една полусъборена църква с много красив иконостас, на който беше изобразен Бог с двама Архангела от двете си страни, а зад мен беше Дяволът. Единият Арахангел замахна и отсече главата на дявола, след което Бог се обърна към мен и ми каза никога да не се съмнявам в Него! Искам да отбележа само, че сънувах всичко това в много труден за мен момент, в който вярата ми в доброто и Бог беше силно разклатена! Ще се радвам да споделите мнения и впечатления и моля критиците да спестят негативните си коментари!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
maria_kiril
maria_kiril
25.02.2016 20:06
Пропуснах да кажа ,че 3 часа е сатанинския час!
И да знаеш,дяволите са най-силни до 4-5 сутринта..
За да имаш защита,се прекръствай преди да легнеш
или казвай отче и наш .. :)
12
15
maria_kiril
maria_kiril
25.02.2016 19:25
Първо искам да ти кажа,да бъдеш смела и силна и решителна. А другото което е,искам да ти кажа,че дяволът преследва хора,на които вярата им е силна и истинска. Не знам до колко си запозната,но сънят ти показва,ясно че Бога е с тебе!
Имах почти същия сън като твоя и тука преди 2-3 дена
не позволявай,никой да ти разклаща вярата.
И помни, дяволът и Бог водят битка за всяка една душа..
14
15
Eleonora
Eleonora
25.02.2016 23:20
Благодаря за отговора!Само искам да попитам,защо да преследва хора,чиято вяра е силна и истинска?По-логично е хора ,които не вярват в нищо?
15
0
Пламена M.
Пламена M.
24.02.2016 17:17
Вътрешната ти борба се е проектирала в сънищата ти. Доброто винаги е там, не спирай да го търсиш, Господ е с теб.
20
0