Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Тормоз пълен! Някой ме наблюдава

Тормоз пълен! Някой ме наблюдава

Тормоз пълен! Някой ме наблюдава
Здравейте! За първи път пиша в този сайт, защото имам проблем. . . Не съм луда и моля без хейт, които не вярва в свръхестественото нека да не чете по-надолу. Искам съвет. Ще започна от самото начало. . .
През 2011 година почина баба ми, понеже тялото трябваше да престой 24 часа започна да мирише на мърша и чичо ми я напръска с парфюм и 15-20 дена след нейната смърт, аз си лежах на леглото и усетих лек полъх с мирис на същият парфюм с който напръскахме трупа на баба ми. Както и да е, след този полъх нямаше странни случки или тем подобни до тази година.

Понеже кака ми се сгоди и нали не трябва да се ходи 1 година на гробища (бабешки вярвания), започнах да усещам, все едно някой ме наблюдава или е точно зад мен, да чувам скърцания, чукания по стената или вратата и имаше такъв период в който ме беше страх да се прибера вкъщи. Сега същият "тормоз" продължава и не знам какво да правя. Моля ви дайте ми съвет! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
анонимна
анонимна
05.05.2016 18:03
Здравей,идеята за свещеника е много добра,но и ти самата трябва да се успокоиш.Съветвам те да четеш често Библията,не знам каква е вярата ти,но и аз имах подобни преживявания(вярвах в в мистичните учения за прераждането и всякакви такива глупости),но Бог ми показа че само Библията е истината и оттогава нямам такива проблеми.Обръщай се често към Бог и ако усетиш присъствие кажи три пъти твърдо в името на Исус махни се!Пожелавам ти успех!
3
0
Автора
Автора
08.05.2016 18:15
Здравей! Спокойна съм,просто като стане нещо странно ме хваща страх ,защото такива неща в повечето случай стават когато съм сама.Вчера миех съдовете и както съм на мивката чух подсвиркване зад мен.Е,тогава откачих от страх,защото бях сама вкъщи!Християнка съм и досега при такива странни случай не съм се обръщала към Бог,ще се обърна при следващата случка.Благодаря!
4
0
Мечтателят
Мечтателят
02.05.2016 19:08
Миналата година(2015)почина бабата на братовчедка и братовчед ми.Тя живееше в техния апартамент и когато почина направиха нейната стая като детска стая(стаята беше за братовчедка ми).Когато стаята беше готова те извикаха свещеник точно поради тази причина.Така че по-добре да извикаш свещеник и "тормозът" ще спре.Не съм сигурна,но май те не пазят нейни снимки,вещи и др. Надявам се по някакъв начин да съм помогнала:)
4
0
Анонимен
Анонимен
26.04.2016 17:46
Винаги,след като почине човек,остават в този дом негативи,където е живял.Затова свещеник извикайте ,сами няма да можете да се справите !
5
0
Автора
Автора
27.04.2016 13:57
Малко четох в нета по моят проблем... прочетох ,че не трябва да се пазят снимки на умрели хора.Това наистина ли е така?? Ние имаме снимки на починалата ми баба ,а тя е запазвала снимките на починалата рода и всички тези снимки са у нас. Изглеждате ми разбиращ човек от тези неща,дали това е истина,защото имаме и предмети които са принадлежели на баба ми като например ключовете й,огледалото й??Благодаря предварително! :)
3
0
miglena
miglena
26.04.2016 16:23
Духът нищо не ти е направил, така че най-вероятно не е лош. Това с парфюма е направо убийствено. Викнете свещеник, който да окади и да каже една молитва, за да помогне на баба ти да премине отвъд и да не се притесняваш повече.
9
0
Mariq
Mariq
26.04.2016 16:34
Според вас дали този дух е баба ми или нещо друго като полтъргайст? Защото не съм сигурна дали това е тя,ако кажа на родителите ми няма да ми повярват така че няма как да викна свещеник... :(
4
0
секси
секси
26.04.2016 13:31
най добре не се прибирай в къщи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
8