Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън с мъртъвци и дявола

Сън с мъртъвци и дявола

Сън с мъртъвци и дявола
Днес сънувах нещо наистина ужасно и го споделям тук защото се надявам, да ми се разтълкува.

Сънувам че влизам в моята си стая и виждам климатика работи и духа топло, а дори не е влючен в контакта. . озовавам се в коридора, и виждам всички наши мъртавци в коридора в една редичка построени и ми се усмихват подигравателно, и майка ми беше в съня ми но това беше дяволът приел нейна форма. . .

Молех се на Бог да ми помогне едвам говорех от плач чувствах се толкова безсилна, и като видях, че молбите ми не могат. Започнах да се моля на него " Спри се моля те, не прави това" и след дълги убеждения дявола си отиде и ми каза " Не казвай на баща си. " Дали е имал предвид Бога? . . Не знам ужасно беше всичко това.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ана стийл
ана стийл
02.07.2016 19:39
май не си наред А
0
8
Човек
Човек
29.06.2016 22:56
Здравей! Ще се опитам да разтълкувам съня ти, така както аз тълкувам своите.
Това за климатика мисля, че някой се опитва да ти помогне без да си го молила. Тъй като коридора е път към стаите, ти може би ще срещнеш трудности по пътя си в лицето на твои бивши приятели, които ти мисля злото. Освен това явно приемаш майка си като пречка. Точно в това, което вършиш в момента, тя не те подкрепя. Сигурно ще я убедиш да те подкрепи. Чувстваш баща си като бог, който те разбира постоянно и ти помага, но е решил в конфликта с майка ти да не се намесва, защото знае, че ще го разрешите.
Не знам доколко ти помогнах. Разбира се има голяма вероятност съня ти да е просто игра на ума, без дълбок смисъл. Най-добре ти знаеш какво означава той.
7
17
Анонимен
Анонимен
29.06.2016 19:55
Провери си фейсбука и виж хубаво с кого си писала и за какво и какво ти е казано в чата
0
17
Пламена M.
Пламена M.
29.06.2016 17:10
Пази се - около теб има лъжи, нечестни хора, зложелатели. Уповавай се на Бог, моли се.
5
0